Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-големите предатели в зодиака

19 юни 2021, 09:00 часа

На някои хора определено не може да се вярва. При всеки удобен случай те са способни да забият нож в гърба ви. 

Астролозите разкриха от кои зодии са най-големите предатели. 

Овен

Овните със сигурност не могат да бъдат определени като ненадеждни хора. Те ще ви подкрепят в трудни моменти, ако е необходимо. Но когато става въпрос за избор между приятел или себе си, представителите на този знак определено ще изберат себе си. Овенът няма да се поколебае да забие нож в гърба ви.

Близнаци

Близнаците са двулични натури. Те ще ви заблудят, че са най-добрия ви приятел и ще направят всичко, за да им повярвате. С поведението си представителите на този знак просто принуждават околните да им разкрият своите слабости. Но след това без дори да се замислят предават хората, които са им се доверили.

Лъв

Лъвовете са амбициозни, решителни и агресивни. Те искат най-доброто за себе си и ще направят всичко възможно, за да го постигнат. Дори и ако се наложи да предадат човек от обкръжението си.

Стрелец

Стрелецът се стреми да е заобиколен с хора, които обичат забавленията и приключенията. Но когато му омръзне, той предава приятелите си и поема сам по пътя си в търсене на нови „жертви“. За Стрелеца основната задача е да се наслаждава на живота и не се вълнува кой е около него.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес