Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-добрите партньори за мъжете Дева

28 април 2021, 10:00 часа

Ако мислите, че може да имате вълшебни и романтични мигове с мъж от зодиакалния знак Дева, вероятно ще ви се наложи доста да почакате. А може въобще да не ги дочакате.

Този мъж се интересува от романтика твърде малко, той е практичен материалист. Нито ще седне да ви прави серенада, нито ще тръгне да катери балкон на лунна светлина и да се прави на Ромео. Вашите намерения и желания към него в края на краищата могат да се окажат в сферата на фантазията или теорията, защото най-трудното нещо е мъжът Дева за завърже връзка с жена. 

В никакъв случай не казваме, че не е способен на дълготрайни връзки и любов. Дори напротив, той обича своето семейство много силно, готово е да положи всички необходими грижи за него. Просто дълбоко в себе си са вкоренени безкрайната любов към дисциплината, работата и дълга.

Когато все пак "му дойде времето" и този мъж може да падне в плен в нечии обятия. Оказва се все пак, че някой представителки на нейния пол opt зодиака могат да му "влезнат под кожата". Ето кои са те:

Мъж Дева - жена Риби

В тази комбинация привличането може да стане мигновено и пламенно още в момента, когато двамата се запознаят. Мъжът Дева ще бъде силно запленен от нейната скромност, нежност и деликатност. От друга страна жената Риби ще бъде много силно заинтригувана от неговото очарование, блясък и перфектен външен вид. Усещането за разбирателство и взаимност ще бъде основния определящ фактор за стремежа им един към друг. В началото е възможно да има леки резерви от негова страна, но с течение на времето нещата ще се изгладят и двамата взаимно ще се научат да се допълват. Този мъж ще внесе в този съюз прагматичност, сигурност и ред, а жената Риби ще допълни към него рационализма и хармонията в ежедневието. Очарованието между тях ще бъде много силно. Двамата са в състояние да създадат изключително сплотено семейство.

Мъж Дева - жена Скорпион

Желязната дисциплина на мъжа Дева и мистиката на жената Скорпион - това може да бъде истинско магнетично привличане. Отдадената целенасоченост към постигането на целите в живота и неукротимата страст, ще определят до голяма степен техните хармонични взаимоотношения. Заедно тази двойка може да сътвори cudesа както в личен план, така и в професионален. Единственото необходимо нещо това да се получи е правилно да степенуват по важност своите цели и да няма вътрешна борба между тях за ръководното място. Защото една такава конкуренция може да има негативен ефект. Поради съвпадението на много интереси, той и тя ще имат възможността да изживеят шеметни мигове и да прекарват дните си заедно, правейки педантични планове свързани предимно с бъдещето. Мъжа Дева има нужда точно от такава жена - да поддържа стремежа за изграждане на материалното благополучие. В комбинация двамата са способни да постигнат всичко! 

Мъж Дева - жена Козирог

Това партньорство е белязано от чудесно взаимно допълване и прекрасно разбирателство. От първия момент на тяхното запознанство, ще се получи естествен синхрон. Различията в техните възгледи ще помогне връзката им да не страда от скука и монотонност. 

Тези два зодиакални знака могат да направят една изключително умна и прагматична двойка. И двамата са склонни да очакват много от себе си и от другите, и двамата са много прагматични. Мъжът Дева ще бъде адски очарован и запленен от неизчерпаемата енергия на жената Козирог, докато на него му допада нейната интуиция и внимание дори към най-малкия детайл. Заедно двамата биха сформирали железен съюз. Тази връзка ще има много солидна основа, която е базирана на тяхното реалистично отношение към света и материалната сигурност. Жената Козирог ще има силите и волята да върви рамо до рамо със своя амбициозен мъж. Те няма да позволят на емоциите да ги превземат по какъвто и да било начин. Жената Козирог ще помогне на мъжа Дева малко да успокои топката и да оцени правилно всичко, което е постигнато до момента. От другата страна той ще и помогне да сбъдне мечтите си и ще я насочи към най-добрия начин да реализира целите си. Двамата ще водят доста комфортен живот един с друг.

 

Анита Найденова
Анита Найденова Отговорен редактор
Новините днес