Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мъжът Рак - една мистерия, която си заслужава да разкриеш

29 ноември 2018, 11:56 часа

Меланхоличен, срамежлив и мистериозен, това са качествата, които най-добре описват мъжът Рак. Именно те го правят резервиран, когато за пръв път се среща с нов човек и ще му трябват много повече срещи, за да позовли на някого да се доближи до него. При първия признак на агресия и натиск, мъжът Рак ще избяга и ще се скрие в черупката си.

От друга страна, търпението и вниманието ще го накарат да се отвори сам и да потърси чуждата компания. Силата никога не работи при мъжа Рак. Може да е трудно да разберете какво се крие в мъжа Рак от първия момент. Той може да е нервен и непостоянен в определен момент и изключително уверен в следващия. Тези промени на настроението се влияят от фазите на Луната, която е движеща за този знак.

Мъжът Рак и любовта

Любовта е най-голямата мистерия за мъжа Рак и нещото, което той винаги се опитва да постигне. Въпреки това неговата срамежливост и вродено недоверие към другите често му пречат да се влюби. Неговите инстинкти и защити винаги са включени, когато става дума за емоции. Ето защо много малко мъже от тази зодия се влюбват от пръв поглед или дори вярват в концепцията за този тип любов. Когато открие жената, която винаги е търсил - което може да отнеме известно време, мъжът Рак ще се отдаде изцяло на романтиката, купувайки цветя и подаръци, организирайки романтични пътешествия и изненади.

Мъжът Рак и кариерата

Тъй като умее много добре да преценява хората, мъжът Рак лесно открива подходящите бизнес партньори. Това негово качество, както и силната му интуиция, го прави идеален за позиции като учител, консултант, медик и журналист. За него идеалната работа е нещо, което може да върши вкъщи, за да бъде по-близо до семейството си.

Мъжът Рак и здравето

Мъжът Рак обича храната и често поради тази причина има проблеми с теглото. Снаксовете и сладкишите са неговото изкушение и той трябва непрекъснато да проявява силна воля, за да избегне качването на килограми.

Александър Коларов
Александър Коларов Отговорен редактор
Новините днес