Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любовно предсказание за всяка зодия през АВГУСТ (Част 2)

01 август 2021, 12:30 часа

Везни

Романтиката е забавна и, да, може би и малко драматична в началото на месеца, когато планетите са подредени така, че страстта е огнена и емоционална. Впоследствие обаче, при смяна на позициите, ви напомнят за вашите задължения и отговорности. Всеки, с когото прекарвате време сега, ще трябва да разбере, че имате и други задължения.

Скорпион

Планетите са подредени така, че да ви изгарят и отвън и отвътре, а освен това започва август, един от най-горещите месеци, което е добър показател за някои предстоящи горещи нощи. Внимавайте обаче, защото едно съмнително решение, взето сега, може да има последствия за целия ви живот. Спонтанните страстни действия не са без последствия!

Коя е най-перфектната двойка в астрологията?

Стрелец

Планетите гарантират разширяване на съзнанието и въображението ви започва да се развихри с вълнуващи, но нереалистични романтични възможности. Забавно е да мечтаете, но не бъдете твърде разочаровани, когато реалността е малко по-различна в сравнение с вашите фантазии.

Козирог

Този месец вашите планети засилват интуицията ви и ви дават идеи за романтични експерименти, като ви насърчават да направите някои промени. Въпреки че отговорностите ви най-вероятно винаги ще останат ваш първи приоритет, все пак можете да се отклоните малко и да се забавлявате.

Кои са двете зодии, към които хората имат стереотипи?

Водолей

Свободата ви е застрашена с подреждането на планетите, така че да ви разсеят и объркат в емоционален план. Извадете най-доброто от романтичната ситуация, въпреки че ви се струва, че невидими сили заговорничат срещу вас. Не е вярно, имате страхотен шанс за успех.

Риби

Може да има много объркваща енергия, излизаща от подредбата на планетите над главата ви този месец, риби. Ако вече сте имали проблеми да разберете къде точно стоите с настоящия си партньор или човекът по когото си падате, този аспект със сигурност няма да помогне. Гледайте фактите, а не вашата идеалистична интерпретация на реалността.

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес