Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любовен хороскоп за седмицата от 10 до 16 май 2021 година

10 май 2021, 23:59 часа

Ще бъде възможно да привлечете любовта в живота или да намерите взаимно разбирателство с избраника си, ако се вслушате в съветите на астролозите. Тази седмица на май успехът в любовта до голяма степен ще зависи от личното настроение.

Овен

За самотните Овни тази седмица е важно да вземат нещата в свои ръце и да не се отчайват. Духът на успеха ще помогне за привличането на любов. За да постигнат хармония, астролозите препоръчват на семейните двойки да слушат партньора и да бъдат отзивчиви към исканията му.

Телец

За влюбените Телеци е важно да бъдат спокойни и решителни. Срамежливостта, паниката или несигурността няма да ви помогнат да намерите лично щастие.

Близнаци

Близнаците ще бъдат ефективни както за тези, които искат да се отърват от конфликтите в семейството, така и за онези, които са уморени от самотата.

Рак

За Раците астролозите препоръчват да се фокусирате предимно върху себе си. Уверените хора привличат както успеха, така и вниманието на противоположния пол, което означава, че трябва да започнете седмицата с упражнения за повишаване на самочувствието.

Лъв

Лъвовете ще имат късмет в любовта, ако спрат да мислят егоистично. Тази седмица на май е предназначена за активни и решителни действия, които ще помогнат да спечелите вниманието на хора.

Дева

Девите трябва да избягват стреса и негативизма тази седмица. Астролозите препоръчват да се фокусирате върху успеха, за да не се поддадете на временни затруднения. Наградата няма да закъснее и хармонията във връзката ще дойде, ако сте отговорни.

Везни

За да могат Везните да намерят щастие в личния си живот, астролозите препоръчват да се фокусирате върху две неща: да се доверите и да не обръщате внимание на клюките. Сърцето ще ви подскаже верния път към щастието.

Скорпион

Астролозите препоръчват на Скорпионите да мълчат повече, за да не привличат неприятности. Тази седмица ще се проведе под мотото „щастието обича тишината“, а любовта ще дойде, ако отидете към целта си, без да посвещавате външни хора в плановете си.

Стрелец

Срелецът е ярък образ който няма да остави останалите безразлични и самотните сърца със сигурност ще срещнат любовта си, а тези, които вече са във връзка, ще могат да възродят страстта.

Козирог

За да могат Козирозите да намерят щастие тази седмица, е важно да забравят за предишни разногласия или поражения. Любовта и разбирането ще дойдат при тези, които са оптимисти и са готови да внесат промяна в живота си.

Водолей

Астролозите препоръчват да не се затваряте от другите, да флиртувате и да показвате знаци на внимание към тези, които са ви скъпи. Така ще се окаже, че ще намерите хармония в съществуващите взаимоотношения, а за тези, които са самотни, намерете сродна душа.

Риби

За Рибите е важно тази седмица да започнат упражнения за повишаване на самочувствието. Те ще ви помогнат да повярвате в себе си, да намерите сили да се борите за лично щастие и благополучие.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес