Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любовен хороскоп за седмицата (26 юли - 1 август)

26 юли 2021, 00:10 часа

Според астрологичната прогноза периодът от 26 юли до 1 август е подходящ за запознанства и за създаване на нови връзки. 

Ето какво очаква всяка зодия в любовта. 

Овен

Овените ще бъдат на гребена на любовната вълна през тази седмица. Препоръчително е преди да започнат нова връзка,  да проверят съвместимостта си с евентуалния партньор.

Телец

Телецът трябва да се справи с безпокойството и да подобри настроението си през тази седмица, за да го забележат представителите на противоположния пол. 

Близнаци

За всички Близнаци, които вече са намерили любовта, е препоръчително да прекарват колкото се може повече време с половинката си, децата и семейството.

Рак

Ракът трябва да спре да се занимава с проблемите на другите. Представителите на този знак трябва да се освободят от странични неприятни мисли и преживявания. Спокойствието и позитивността ще ги направят по-привлекателни. 

Лъв

В живота на самотните Лъвове ще настъпи промяна. Седмицата обещава да бъде доста наситена и интересна в любовната сфера.

Дева 

Щастието на Девата в любовта ще много врагове. Но манипулаторите и токсичните хора няма да могат да упражняват мощно влияние върху събитията в живота на този знак.

Везни

Везните е по-добре да общуват с по-малко хора, в противен случай рискуват да получат отрицателна енергия, което напълно ще убие харизмата им. Комуникацията с приятни хора или усамотението ще даде на Везните възможност да запазят своя природен чар и да привлекат нови обожатели.

Скорпион

Скорпионите могат да срещнат затруднения в други области на живота си. Но успехът в любовта ще ги успокои и ще подобри настроението им. 

Стрелец

Тази седмица Стрелците ще се радват на невероятен късмет в любовта. На тези, които са успели да намерят сродна душа, астролозите препоръчват да обърнат повече внимание на любимия си.

Козирог

В семейния и любовния живот на Козирозите се очакват неприятности в началото на седмицата, провокирани от пълнолунието на 24 юли. Здравият разум и логиката ще им помогнат да се справят с тях. Най-важното е да не бързат с решенията и компромисите.

Водолей

Флиртът, романтиката, любовта и общуването с противоположния пол като цяло ще помогнат на Водолеите да се развеселят тази седмица. За обвързаните е добре да се усамотят с любимия.

Риби

Възможно е Рибите да сложат край на токсична връзка и да прекарат повече време в уединение. Съветът към тях е да не бързат със започването на нова връзка. 

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес