Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЛЮБОВЕН хороскоп за есен 2016

19 октомври 2016, 14:20 часа

Овен - През тази есен не позволявайте на някаква стара тръпка да отклони вниманието ви.

Щом става дума за любов, жената Овен е страстна флиртаджийка и не си губи времето, когато е привлечена от някого. Тя знае какво иска и уверено го преследва във всички аспекти на живота. Това е начинът, по който тя действа.

Вместо това се фокусирайте върху нов любовен обект. Направете първата крачка и го поканете на среща през уикенда. Вие знаете как.

Телец

Телците са изключително чувствени и ценят докосването.

Затова си подарете масаж. Или направете на някого масаж. Или си запазете час в спа салона и пофлиртувайте със секси масажиста.

Или пък се запознайте със сладура, който разхожда кучето си всяка сутрин покрай вас. После погалете кучето така, че той да разбере колко обичате животните (и галенето).

Близнаци

Жената Близнаци търси интелектуални предизвикателства. Обичате да сядате в любимото си кафене с книга или списание.

Но докато сте така погълнати от четенето, няма да забележите хубавия мъж, който ви гледа от съседната маса. Вдигнете очи от книгата и се огледайте – има много приятни хора наоколо.

Разбира се, не е задължително да скочите в нова връзка тази есен. Няма проблем да си починете и да отделите малко време за себе си.

Рак

Тази есен носи много промени за Раците. Можете да се разделите с настоящия си партньор или пък в живота ви може да нахлуе неочаквано нов човек.

Разделите са много трудни, знаем, но когато нещо трябва да се случи, не можем да го контролираме. Каквото и да ви донесе времето, фокусирайте се върху позитивните промени.

Дори тази есен да не е романтична за вас, всичко е наред. Отидете на пътешествие, запишете се на йога, започнете ново хоби. Това е вашето време.

Лъв

Лъвът излъчва толкова много страст и енергия, когато става дума за любов.

Тази есен не се...

... за ВСИЧКИ ЗОДИИ - ТУК :)

.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес