Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любимата поза издава характера на мъжа

30 октомври 2012, 11:01 часа

Психолози направиха кратък психологически анализ на силния пол според сексуалните му предпочитания и се оказа, че любимата поза издава характера на мъжа.

Характерът на мъжа може да се разкодира не само по начина на обличане и любимата храна, но и по предпочитанията му в спалнята. Любимата поза на мъжете лидери е мисионерската, тъй като тази позиция оставя силния пол да доминира над жената. Такива мъже са категорични в решенията си и върло пазят семейното гнездо, предаде БГНЕС.

Потайните мъже харесват да са отгоре, но жената да лежи по корем. Това е знак, че партньорът ви е доминираща личност, която не разкрива докрай всичките си карти. Страстен мъж с дълбоки чувства, но избягва емоционалната близост с половинката.

Самовлюбените типове мъже обичат да правят секс пред огледалото, така че да виждат не партньорката си, а себе си. Такива мъже избират жените по външния им вид, но самите те предпочитат комплиментите да са за тях, а не за нежната им половинка.

Позата "ездачка" е признак за благ характер, който оставя половинката си да се чувства по-силната в двойката. Това са мъже, които често изпускат юздите на своите партньорки, но въпреки това са готови на всички за жената, която обичат.

Редактор: Калина Здравкова

Адриана Димитрова
Адриана Димитрова Отговорен редактор
Новините днес