Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои зодии са в най-добра съвместимост със Скорпиона?

18 ноември 2022, 22:11 часа

По принцип Скорпионите често живеят живота си по ръбовете на различни крайности. Най-съвместимите знаци със Скорпиона са Рак, Риби, Дева и Козирог.

Рак

Скорпионите, както и Раците, са подчертано емоционални, притежателни и интуитивни по природа. Затова романтиката между тях е много интензивна и двамата партньори ценят компромиса. Тази двойка въобще е считана за една от най-добрите в зодиака!

Дева

Личностите Дева и Скорпион са много различни. Докато Девата може да бъде сдържана и срамежлива, Скорпионите със своя силна индивидуалност внасят много емоция в една връзка - а Девите несъмнено ще харесат това! И двамата ще правят компромиси и всичко по силите си, за да влязат в синхрон. Когато става дума за знаци, съвместими със Скорпион, не може да пропуснете Девата!

Козирог

Ценностите и амбициите на Козирог и Скорпион са много сходни. И двамата са трудолюбиви, отдадени и ценят стабилността. Докато Козирогът, противно на Скорпиона, е известен като неемоционален, в случая той успява да остави чувствата си да се разкрият поради лекотата в общуването, която съществува между тези два знака.

Есента ще повлияе силно на живота на Скорпиона

Риби

Известно е, че Скорпион и Риби си пасват перфектно. Когато става въпрос за съвместими знаци със Скорпион, тази съвместимост наистина може да накара другите да ревнуват, тъй като те са свързани на много дълбоко и силно ниво. И двамата са изключително притежателни по природа, а това може да се използва за укрепване на връзката.

Телец

Въпреки, че комбинацията Телец - Скорпион вероятно ще е трудна за една връзка, то, ако си паснат, тя определено ще е дълготрайна. Скорпион и Телец във вселената на зодиака са противоположни знаци, а това ги кара да бъдат очаровани и заинтригувани един от друг!

Скорпион и Скорпион

Естествено е такива партньори да имат вродено разбиране един за друг и да се чувстват взаимно свързани. Те имат сходни интереси, мотиви и емоционални дълбочини. Въпреки това, когато една и съща зодия се събере в двойка, ясно е, че енергията им се удвоява – но дали за добро или за лошо, остава под въпрос.

5 характеристики на зодия СКОРПИОН, които трябва да знаете

Скорпион и Овен

Сблъсък на принципно сходни, но в нещо и противоположни натури. Овенът е активен, доминиращ и има нужда да води. Скорпионът пък е упорит и трудно се контролира. Между тях има много сексуална химия, но те са с коренно различно разбиране за живота, което може да причини големи недоразумения.

Скорпион и Лъв

Скорпионът търси уединение, сигурност и комфорт. Лъвът жадува за внимание и похвали. Скорпионът харесва тъмните ъгли, Лъвът обича ярките светлини. И двамата са големи инати. Ако влязат в синхрон, може да бъдат силна двойка, но разминат ли се, очаквайте безкрайна война.

Скорпион и Стрелец

Това е страстна любов/омраза, която по всяка вероятност няма да продължи дълго. Скорпионът жадува за сигурност, медитира и е носталгичен. Стрелецът търси приключения, постоянно гледа в бъдещето и е независим. Общите ангажименти са от важно значение, за да успеят като партньори.

С какво Скорпионите превъзхождат останалите зодии?

Скорпион и Везни

Деликатно казано, Везните са доста повърхностни, за да вникнат в сложните емоции на Скорпиона. Той е твърде ревнив, мрачен и затворен за безгрижните, общителни Везни. Самонадеяният им подход към лекомислени начинания нервира Скорпиона. Това не е траен съюз.

Скорпион и Близнаци

Скорпионът е верен - Близнаците са непостоянни и колебливи. Скорпионът е индивидуалист - Близнаците са социално общителни. Те често променят планове и намерения - Скорпионът е решителен и упорит. Близнаците флиртуват - Скорпионът е ревнив. Една трудна и сложна връзка.

Скорпион и Водолей

Скорпионът е мнителен и недоверчив към всички - Водолеят е приятел на всички. Скорпионът е инат, Водолеят е възприемчив. Скорпионът контролира - Водолеят иска свобода. Това е връзка с нескончаеми борби за власт и разнопосочни намерения.

Любомир Атанасов
Любомир Атанасов Отговорен редактор
Новините днес