Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои са нещата, които могат да ДЕПРЕСИРАТ зодиите

12 декември 2021, 10:05 часа

В даден момент се случва така, че човек изпада в депресия. Дали заради провал, самота, раздяла с любимия или по друга причина, стресът ни идва в повече и води след себе си последици. Остава да се справим с тях и да не стоим в това състояние дълго време. Нека видим от какво се депресират различните зодии.

Овен – когато срещне игнориране от хората към себе си, това може наистина да го отчая и разочарова. Той държи да бъде чут и разбран, а е и лидер по природа. Когато не може да изпълни тези свои стремежи, се депресира. Търси одобрението на хората и държи да го получава винаги.

Телец – скуката и еднообразието го побъркват. Просто не може да стои на едно място. Въпреки това е склонен дълго време да прекара в зоната си на комфорт, но когато вижда, че това не води до никъде, се депресира.

Близнаци – когато разбият сърцето му, изпада в депресия. Трудно се разделя с човек до себе си, ако последния реши да сложи край на връзката. Изпитва омраза, гняв и тъга към човека, който се  е осмелил да го напусне. Макар да се показва като смело сърце пред други, дълбоко в себе си той тъжи.

Рак – раздяла с любимия и разочарования по всякаква форма могат да му донесат депресивно състояние. Крехката душа на Рака се чувства зле, когато не е обичана и когато вижда, че плановете му не се осъществяват. Важно за него е да изглежда добре в кожата си. Щом види нещо по-различно от представата, която има, в огледалото, се депресира.

Лъв – има планове за всяка своя стъпка и щом нещо не стане така, както го мисли, той се разочарова дълбоко, толкова че може да изпадне в депресия. Обича да бъде пръв сред всички, да води, да постига целите си. Ако нещо го спре по пътя, може да страда дълго време.

Дева – ако твърде дълго започне да мисли за живота си, може да изпита разочарование и депресия, тъй като е прекалено самокритична. Има различни сценарии в главата си, които често са негативни и я карат да се чувства зле. Страх я е нещо да не се обърка или да не се случи по план.

Везни – свикнали да контролират всичко, ако усетят, че вече не ръководят нещата, това може да ги срине емоционално и да им докара депресивно състояние. Вероятността от провал ги плаши. Те губят баланса и се затварят в себе си.

Скорпион – депресира се, когато го е страх от нещо, тъй като се чувства безсилен. Обича предизвикателства и риска, но някак ги поема, когато знае, че ще има успех. Живее на ръба и го осъзнава. Едновременно му харесва и се плаши от мисълта.

Стрелец – самотата е онова нещо, което може да накара Стрелеца да се депресира. Той обича свободата си, но има моменти, в които се чувства наистина сам и това не му е приятно.

Козирог – старостта плаши Козирога много. Стреми се да не мисли за нея, но когато нещо му напомни за напредването на години, просто се ужасява. Прави всичко възможно, за да забави процеса на стареене и да не вижда в огледалото първите малки бръчици.

Водолей – ако някой му каже, че греши, това ще го накара да премисля дни и нощи ситуацията, докато намери грешката си. И това може да не се случи. Чувства се съсипан, знаейки, че е сгрешил някъде.

Риби – депресират се, когато нещата с партньора не вървят. Споровете ги напрягат неимоверно.  Те са много чувствителни и всеки дребен проблем им се отразява много сериозно.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес