Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои са най-суетните зодии?

20 март 2022, 23:53 часа

Кои знаци на Зодиака се считат за най-суетните според астрологията? Звездите се отличават с четири зодиакални знака, които показват характеристики, приписвани на нарцисистите. Във всеки от тях суетата се проявява по малко по-различен начин, но всичко се свежда до едно – тези зодии обичат най-много себе си. 

Най-суетните зодии

1. Везни

Фактът, че с Везните започва списъкът с най-суетните знаци на Зодиака, не трябва да е изненада. В крайна сметка Венера е планетата-покровител на този знак, който освен любовта (включително към себе си), символизира всичко красиво. Везните естествено се чувстват привлечени от красотата. Те осъзнават, че външният вид не е всичко, но по някаква причина се заобикалят предимно с привлекателни хора.

2. Близнаци

Близнаците са един от най-екстровертните знаци на Зодиака. Те винаги искат да бъдат център на внимание, да будят възхищение и симпатии. За да постигнат това, те няма да се поколебаят да манипулират умело всички в своето обкръжение. Те не виждат нищо лошо в това стига да успеят да постигнат целта си. Близнаците обичат да им се възхищават и да са център на внимание. Те постоянно разказват невероятни истории за себе си. Слушателите им са много впечатлени - докато не открият, че Близнакът е изсмукал поне половината от това, което е казал, от пръстите си. Представителите на зодията са склонни да манипулират хората в собствена полза.

3-те най-красиви жени според зодията

3. Телец

Присъствието на този зодиакален знак в този списък може да е изненада, тъй като Телецът има репутация на земен и невероятно рационален. Той обаче има и материалистична страна, което означава, че обича лукса и богатството. Хората от тази зодия обичат да се глезят. Те обичат да печелят пари и да парадират с богатството си. Носят само скъпи дизайнерски дрехи и се хвалят с тях както на живо, така и в социалните мрежи. На всички около тях искрено им е писнало от тяхното самочувстие. Ако не го направят, често стават капризни и груби. 

4. Лъв

Родените под този знак са крале на драмата. Ако не получат желаното внимание, те ще отприщят истински ад. Ще направят всичко, за да бъдат в светлината на прожекторите и в същото време са изключително нетърпеливи за комплименти. Ако не могат да разчитат на тях, те сами ще започнат да  разказват на другите за своите достойнства. Хората под този знак често са убедени в своето превъзходство. Те могат да бъдат арогантни и подли. Лъвовете могат да бъдат шумни, да се показват и да привличат вниманието на хората. Не понасят, когато някой друг наблизо има успех и се опитва да засенчи техния блясък.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес