Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карта таро за деня, 11 декември

10 декември 2020, 18:12 часа

"Двойка жезли" е таро картата, под чието влияние ще премине 11 декември.

Таролозите я интерпретират в два коренно различни аспекта - от една страна тя се свързва с инициативността и увереността, а от другата с нерешителността и безразличието.

Най-положителната интерпретация на арканата символизира хармонията между минали постижения и планове за бъдещето.

Тя предвещава появата на нещо неочаквано.

Ето какво влияние оказва таро карта "Двойка жезли" върху различните сфери на живота ни в деня на 11 декември.

Любов и взаимоотношения

Тази аркада се свързва с безразличието и липсата на любов.

Но това не изключва нито запознанствата, нито близостта. Но все пак говори за безразлично отношение и липса на реален интерес към партньора. Понякога това състояние е временно, но в случая е възможно и двамата партньори да го изпитат по едно и също време и то да се настани трайно във връзката им.

Не е изключено мнозина да се окажат в ситуацията на любовен триъгълник.

Работа

Картата е благоприятна за кариерата и засилване на позициите в този аспект.

Вещае разширяване на кръга от професионални контакти, бизнес срещи, сътрудничества, намиране на нов и честен бизнес партньор. Дори и да не е особено опитен, той ще е надежден.

Ключовият проблем на тази карта е подреждането на целите и средствата, с които те ще бъдат постигнати. В работата може да се наложи да избирате между две предложения.

Финансово състояние

Картата "Двойка жезли" се свързва с богатство, късмет и власт. Като цяло тя вещае абсолютна стабилност във финансов аспект и наличието на ресурси в изобилие. За някои хора това ще означава постоянен приток на малки суми пари.

Ако ви предстои разрешаване на финансови въпроси, необходимо е да покажете независимост. Картата се тълкува като специално предупреждение да не се търси подкрепа с цената на собственото достойнство и убеждения.

Здраве

По отношение на здравето влиянието на "Двойка жезли" не е особено благоприятно. Арканата се свързва с апатия, депресия и липса на жизнена енергия.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес