Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какъв ще е характерът на бебето според датата на раждането (ЧАСТ II)

03 октомври 2020, 11:11 часа

Номер на съдбата: Какъв ще бъде характерът на бебето ви, в зависимост от датата на раждането му…

Всеки родител, би искал да знае как ще се развие съдбата на детето му. Затова има проста формула, предложена от нумеролози, която ще помогне да се идентифицират важни черти у характера на вашето  бебето. В крайна сметка именно характерът, определя бъдещия път на детето и какво е в състояние да постигне.

ЧАСТ I

Номер 6

Такова дете обича да бъде в шумна компания, самотата му вреди. Той е приятелски настроен и внимателен. Той не взима енергия. Неговата слаба страна е прекомерната емоционалност. Тя, в бъдеще е изпълнена с изблици и постоянно недоволство. За да се изравни темпераментът му, е необходимо да се проявяват по-нежни чувства и любов към детето.

Номер 7

Това дете е умно и надарено. Точно неговите интелектуални способности трябва да се развият у него, тъй като в бъдеще в тази област той ще е в състояние да постигне голям успех. В същото време характерът на детето не е лесен. Той има собствено мнение за всичко и рядко слуша съветите на другите. Той обаче не провокира скандали и реагира спокойно на думите на други хора.

Номер 8

Хлапето с този номер е истински ревнивец и притежател. Той се стреми да стане най-добрият във всичко и е много притеснителен, ако нещо не му се получи. Той трябва да разбере, че всеки допуска грешки и светът никога не е съвършен. Ако такова дете се научи и работи много, върху себе си, то може да постигне много в посоката, която е избрало.

Номер 9

Детето има много таланти. То е многостранен и любознателен и научава лесно нови неща. Хлапето трябва да обърне много внимание и да развие способностите си. Важно е да се запомни, че то отчаяно се нуждае от подкрепа и похвала за самочувствие. Тогава, в бъдеще ще може да даде на родителите си взаимна любов и внимание.

Екатерина Георгиева
Екатерина Георгиева Отговорен редактор
Новините днес