Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво кара зодиакалните знаци да си отиват, дори и да ви харесват

16 декември 2021, 16:10 часа

Ако човек ви е скъп, по-добре не крийте чувсствата си.

1.       Овен

Притеснява го твърде бързото развитие на събитията. Обзема го обезпокоително чувство, сякаш го принуждават да се успокои.

2.       Телец

Преследва го усещането, че го игнорират. Плаши го получаването на смесени сигнали. Не се чувства комфортно, когато няма достоверна информация за чувствата на партньора си.

3.       Близнаци

Не е добра идея да го атакувате със съобщения. Така той има усещането за ограничение на свободата и известна изолация от компанията на приятелите. Това със сигурност е притеснително.

4.       Рак

Не се чувства в свои води. Струва му се, че го глезите нездравословно. Твърде много подаръци получава без да има основателна причина, според него.

5.       Лъв

Засипвате го с твърде много въпроси, а такъв контрол е унизителен за него. Чувства се така, сякаш го принуждавате да се разкрие прекалено бързо и да изпадне в уязвимо положение. Това е нещо неприсъщо за него и ще го отбягва всячески.

6.       Дева

Чувства се принудена непременно да промени графика или плановете си и да намери допълнително място в живота си за друг човек. Това е стресиращо за този знак, тъй като обича всичко да е по план и да се прави по перфектния начин.  

7.       Везни

Според представителите на този знак, те трябва да вършат цялата работа сами.Стремят се да дадат най-доброто от себе си, а в същото време се чувстват пренебрегнати или срещат безразличие.

8.       Скорпион

Те не понасят прекалено много прегръдки, целувки и докосвания. В Същото време са принудени да ги търпят. Това е трудно за понасяне.

9.       Стрелец

Стрелецът го преследва натрапчивот чувство за отхвърляне, неразбиране и самота в компанията на други хора. Зловещо е да си в голяма компания, а да се чувстваш сам.

10.   Козирог

Не е добре това, че прекарвате прекалено много време заедно. Непрекъснато има усещането, че се задушава. Дразни го пълната липса на време за себе си.

11.   Водолей

Има чувството, че е бебе под зоркия поглед на майка си. Слуша лекции и съвети за това кой е и какво не трябва да прави. Не смятате ли, че това не е приятно за никого.

12.   Риби

Притеснява го излишъкът от физическа близост. Бързането в леглото не е за него. А усещането на принуда към интимност направо го съсипва.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес