Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво издава любимото питие за вас

27 април 2021, 15:30 часа

Според психолозите всеки ваш съзнателен избор издава част от характера и личността ви. Не е случаен изборът ни на дрехи, приятели, книги, музика, филми, храна, напитки.

Ето какво ще научат за вас другите по любимото ви питие:

ВОДКА - Следват класиката във всичко

Хората, които пият водка със сода, попадат в две категории: тези, които обичат хубавата водка и тези, за които водката е предпочитана, защото съдържа малко калории, няма глутен и захар. Обичат класически стил облекло, аксесоари, архитектура, ястия. Резервирани са и трудно показват емоции, но са  лоялни, сърдечни и на тях може да се разчита.

КРАФТ БИРА - Важни са малките детайли

Любителите на крафт бира са новите „винени“ сноби. Поддържат старателно брадата и прическата си, носят маркови обувки, грижливо избират цвета на дрехите. Всеки малък детайл е важен за тях!

ВИНО - Обичат да клюкарстват

Любителите на виното са много общителни, но другите не трябва да споделят всякакви лични детайли за личния си живот с тях. Несъзнателно се изкушават да ги разказват на други свои „сътрапезници“. Обичат да задават много лични и не винаги тактични въпроси и нямат нищо против, ако и вие им навлизате в пространството и говорите на другите за тях.

МАРТИНИ - Традиционалисти

Любителите на този коктейл са традиционалисти и не обичат да правят експерименти и пробват нови неща. Те са интелигентни, малко загадъчни, но знаят как да привлекат внимание.

КОСМОПОЛИТЪН - Купонджия

Ако предпочитате този коктейл от водка, коантро и сок от боровинки, вие  сте винаги в центъра на  веселбата. Харесвате силна музика, не спирате да танцувате и забавлявате другите. Обичате този коктейл не заради самия вкус, а защото ви „мирише“ на купон, приятели, танци и забавления.

ШАМПАНСКО – Изисканост

Повечето хора пият шампанско на специални поводи. Но, ако вие обичате шампанско всеки ден, имате изискан вкус. Обичате скъпи вещи и дрехи. Пестеливи сте на думи и внимателно обмисляте действията си.

МАРГАРИТА – Индивидуалисти

Вие сте индивидуалисти, обичате да се отличавате и изпъквате сред останалите. Чувствате се добре и в собствената си компания, макар да сте много общителни. Обичате да сте сред приятели, да танцувате и се забавлявате.  

УИСКИ – Уверени

Уискито е питието на уверените и силни хора. Вие знаете всичко за алкохола, но не обичате да правите експерименти и държите на любимото си уиски независимо от повода. Наслаждавате са на малките удоволствия, умеете да цените момента и вярвате, че с постоянство ще постигнете всичко.

ДЖИН С ТОНИК – Интелигентни

Любителите на тази напитка харесват идеята за индиански произход на питието /макар всъщност коктейлът е изобретен в Лондон/. Ако обичате джин с тоник, вие сте интелигентни, имате интересна кариера и сте сред „готините“ членове на компанията.

РОМ С КОКА КОЛА – Млади по дух

Любителите на ром с кола са позитивни и с млада душа. Обичат да носят хавайска риза за вечерните си купони. Имат чувство за хумор, чистосърдечни са и изключителна приятна компания.

НЕГРОНИ - обичате нестандартното

Любителите на „царя на коктейлите“  /джин, кампари, портокал/ са неконформисти и обичат да общуват със себеподобни. Интересуват се от мистична литература и четат много. Приятелите им винаги се обръщат към тях за най-трудните думи в кръстословицата.

МОХИТО - Авантюристи

Барманите обичат да обясняват колко трудно се приготвя този коктейл, особено в оживен бар, но тези, които го поръчват, нямат против да притесняват персонала. Любителите на мохито най-вероятно са пътували много и обичат да разказват за приключенията си. Склонни са да си правят малки, но с дълбок смисъл, татуировки, най-често на чужд език.

Милена Зънзова
Милена Зънзова Отговорен редактор
Новините днес