Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво да очакват Скорпионите до края на август?

17 август 2021, 08:10 часа

Нека видим какво да очакват Скорпионите до края на месец август: 

Връзката на Слънцето и Меркурий в сезона на Лъва се провежда в 10-ти дом на Скорпион. Този транзит ще се фокусира главно върху вашата кариера и репутация. Меркурий ще ви помогне да получите необходимостта да се потопите дълбоко в каквато и да е задача, която работата ви изисква от вас, в голям актив за всички проекти, върху които работите този месец. Август носи много късмет чрез положителни промени в професионалния ви живот.

Като добавим към тази прекрасна връзка във вашето работно място, Марс в Дева ще премине през вашия 11-ти дом през целия август. Това ще ви бъде от полза с такъв работен месец. Това ще ви направи по-активни по отношение на вашите бизнес партньорства и сътрудници. Ще имате добро разбиране за нуждите на всеки и със сигурност ще го използвате във ваша полза. Този транзит идва с изобретателна способност да представяте идеите си ясно и решително, докато въплъщавате качествата на естествен лидер. Цялата тази сила обаче има сенчеста страна.

Марс също ще играе значителна роля по отношение на транзита на северния възел, който започна през септември миналата година. Лунният възел в момента е във вашия 8-ми дом, което може да ви накара да се страхувате да не загубите здравата основа, която сте изградили за себе си. Този транзит може да ви направи по-привързани към рутините и сигурността като цяло.

Това новолуние, дойде на 8 август и ви осигури изключителна подкрепа, тъй като е в квадрат с Уран във вашия 7 дом. Пригответе се за пробив в начина, по който взаимодействате с близките си партньорства. Уран вероятно ще ви отвори очите и ще ви накара да осъзнаете всички грешки, които сте допуснали във вашия романтичен и приятелски подход. Това може да бъде неудобно, но не се притеснявайте твърде много. Всеки прави грешки и това е просто друга част от живота, която трябва да заобиколим. По -добре е да сме наясно къде грешим, след това да отидем на сляпо и да бъдем хванати в средата на ситуация, която лесно може да бъде предотвратена.

Месецът приключва с пълнолуние, което се случва в топлия и уютен 4-ти дом. Тъй като имате Водолей в този дом, може би винаги сте изпитвали чувство на откъснатост от стандартната дефиниция на дом. Мястото ви може да има ексцентричност и често може да се чувствате неспокойни, когато къщата ви изглежда еднакво за известно време. Това пълнолуние е свързано с подобряване на дома, тъй като тя ще осветява всички неща, които не са „правилни“.

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес