Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какви са Раците спрямо кръвната си група?

08 юли 2021, 07:45 часа

Нека видим какви са хората от зодия Рак според кръвната си група: 

Хората Рак от кръвна група "А" са традиционни и консервативни и не обичат да сменят работата си; без значение каква кариера правят, те ще работят усилено и ще се научат как да го правят добре. Тяхната слабост се състои в това, че те са твърде чувствителни, депресирани и уязвими на голям натиск в сложните междуличностни отношения. Идеалните работни места за Раци от кръвна група А включват работа с документи, общ мениджмънт, секретар, техник, счетоводител и т.н.

Хората Рак на кръвна група "В" се различават от другите признаци на същата кръвна група по това, че се опитват да се адаптират към работата, която не харесват. Като са сърдечни и добродушни, те обичат да предлагат помощ и да се грижат за хората; работни места, които дават най-доброто за тях са служител по общи въпроси в училище, мениджър по логистика, педиатър, учител в предучилищна възраст, психологически консултант, социален и благотворителен персонал. Слабостта на Раците от кръвна група "В" е, че понякога са емоционални, но лошото настроение винаги може да бъде отстранено бързо.

Хората Рак от кръвна група "0" са внимателни към другите и имат лидерски качества, което обаче често се пренебрегва в началото на кариерата. Те са убедителни в дълбоката комуникация "лице в лице" и са годни за анализ на инвестициите, психологическо консултиране, социално подпомагане, преподаване, техническа работа и т.н. 

Хората Рак от кръвна група "АВ" са деликатни и усърдни и се стремят да отговорят на нуждите на обществото. Ако Раците от кръвна група "AB" не успеят да получат очакваното признание от работата си, те могат да бъдат разочаровани. За тях идеалните работни места ще допринесат за тяхната чувствителност. Могат да работят нещо, което е свързано с организация и планиране като финансов консултант, планиране на събития, маркетинг, асистент и други. 

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес