Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какви са предимствата на белите мебели, заради които веднага ще обзаведете дома си наново

17 февруари 2022, 15:37 часа

Бялото прави помещенията да изглеждат по-светли и по-просторни

Най-лесният и доста красив начин да направите по-тясното и по-тъмно жилище светло и просторно, е като го заредите с хубави бели мебели. Те илюзорно постигат ефект за по-голямо и по-светло пространство.

Как да превърнете старите мебели в интериорен акцент

Бялото се чисти лесно и не си личи, когато има прах върху бяла мебел

Първата ни мисъл, когато видим бяла дреха или мебел, е: "О, ужас, това ще се изцапа за норматив!" Истината обаче е, че колкото и бързо да се цапа, също толкова лесно се чисти, само с една мокра кърпичка. Особено когато мебелите са гланцирали, шансът мръсотията да попие в тях е почти нулева, а прахът също няма шанс да се задържи върху тях кой знае колко. А най-хубавото на бялата мебел, е че прахът почти не личи, разбира се докато не се натрупа в промишлени количества.

Бялото изглежда луксозно и модерно

Чистият дизайн носи чудесно съвременно излъчване на абсолютно всеки дом, независимо дали е нов, или стар и е най-лесния начин да реновирате едно жилище, използвайки бяла мебелировка. Различните комбинации на бяло с хром например, носят също много модно излъчване, а всеки мебел може да добие изненадващо приятен нов вид, само чрез едно простичко боядисване в бяло.

5 неща в интериора, които създават хаос в дома ви

Белите мебели лесно се комбинират с други цветове

Както с черния цвят, така и с белия, те са класически и неутрални, винаги стоят класно и най-хубавото, могат да бъдат комбинирани с абсолютно всичко. Дали ще се придържате към минимализъм или обичате еклектиката, какво по-хубаво от бяло платно за основа, което да постила на всеки ваш детайл и акцент.

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес