Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как се ядосва всяка зодия

29 януари 2022, 10:30 часа

Всички сме живи хора и нещо може да ни вбеси. Някой в същото време е истеричен, някой разхвърля нещата наоколо, друг мълчаливо тръгва към друга стая. Най-често поведението зависи от знака на зодиака. Прочетете материала по-долу, за да опознаете себе си по-добре. Това ще помогне да се справим с гнева в момента на неговото възникване, преди проявата на фатални признаци.

Овен

Точно този знак започва да хлипа и плаче, когато е ядосан. Овните са много емоционални. Защото стихията им е огънят. Те могат да крещят, да махат с ръце и да оплакват как хората не ги оценяват.

Телец

Телецът е търпелив знак. Техният метод е да издържат възможно най-дълго. Но ако противникът не спре, тогава трябва да бягате назад на голямо разстояние. Защото телците в гняв са ужасни.

Близнаци

Самият знак показва двойствената природа на човека, роден под него. Тези хора са напълно непредсказуеми. В едната ситуация те могат да бъдат като Буда – спокойни и несимпатични, в другата – крещящи и псуващи. 

Рак

Раците са приятелски настроени и нежни хора. Те не обичат конфликтите. Ако някой ги обиди, най-вероятно те просто ще се затворят в себе си и няма да проявяват никакви признаци на агресия.

Лъв

Лъвовете са уверени в своята правота почти винаги. Те са доминиращи и не пропускайте възможността да го покажат. 

Дева

Девите не се противопоставят на конфликтите и ги избягват нарочно. Ако конфликтът не може да бъде избегнат, те мълчаливо си тръгват, без да проронят и дума. Не са отмъстителни. 

Везни

Известно е, че Везните са хармоничният знак на зодиака. Балансират всичко и всички наоколо. Ако са в зона на конфликт, те ще се опитат да успокоят конфликтните. 

Сцорпион

Емозиите на Скорпионите са изписани на лицата им. . Те са много емозионални и буквално избухват, ако натиснете болното им място. 

Стрелец

Стрелецът е огнен знак. И този огън е в кръвта им. Те са доста запознати с тази своя особеност, така че знаят как да се съберат навреме и да предотвратят нещо, за което по-късно може да съжаляват.

Козирог

Обичат личното си пространство и рядко позволяват на някой да се приближи твърде близо. Именно защитата на личните граници може да стане причина за сериозен конфликт. 

Водолей

Водолеите са спокойни винаги и навсякъде. Те абсолютно не виждат смисъл да губят силата си и ценната си енергия за агресия. Насилникът ще бъде игнориран възможно най-дълго.

Риби

Риби е знак за настроение. Днес всичко е наред, но утре са в униние и апатия. При конфликти те могат внезапно да избухнат в сълзи. Често те се чувстват обидени и жертви на обстоятелства.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес