Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как отделните зодии да се справят с влиянието на магнитните бури?

21 април 2023, 08:15 часа

Магнитната буря е доста изтощително явление за мнозина. Как влияят върху отделните зодии - малко съвети от астролози, което обаче не значи да не се обръщате към лекари. Ако имате здравословни проблеми, потърсете специализиран медицински съвет.

Овен

Овните могат да бъдат подведени от своята хиперактивност. Ако работите усилено или се занимавате с тежки спортове, състоянието може да се влоши. Съсредоточете се върху текущите си задължения без да влизате в пререкания.

Телец

Телците се чувстват претоварени. Магнитните бури са истинско мъчение за тях. Важно е да наблюдавате емоционалното си състояние. Самотата и четенето на любимата ви книга ще ви помогнат да възстановите силите си.

Близнаци

Би било хубаво да отидете на разходка или дори да прекарате няколко дни извън града. Но ако сред вашето обкръжение има песимисти, тогава е по-добре да не контактувате с тях.

Рак

За тази зодия е абсолютно противопоказано да пие алкохол, когато земната магнитосфера е атакувана от космоса. Плодовете, богати на витамин С, ще ви помогнат да презаредите жизнените си сили. Избягвайте мазните храни.

Лъв

В дните на магнитни бури огненият знак не трябва да се впуска в работа, защото това е изпълнено с умора и емоционално прегаряне. Релаксираща вана с ароматни масла ще подейства чудесно.

Дева

Девите, които винаги държат всичко под контрол, преживяват трудно в периода на дестабилизация. Една проста разходка край водата ще ви помогне да да изхвърлите всички тревоги от главата си.

Везни

Везните могат да страдат от главоболие и общо неразположение по време на магнитни бури. Важно е да осигурите на тялото всички необходими микроелементи, както и да се поглезите с нещо вкусно.

Скорпион

Ако на хоризонта се задава магнитна буря, побързайте предварително да нормализирате съня и храненето. Гледането на блокбастъри, трилъри и ужаси е забранено, както и шоудаун.

Стрелец

Най-зле в дните на магнитни бури са Стрелците, които не умеят да се концентрират. Това прави опасно шофирането и други видове работа, изискващи внимание.

Козирог

Обикновено Козирозите не се страхуват от работа и дори със страст се заемат с трудните задачи. Но докато бушува магнитна буря, по-добре е да се откажете от подобна стратегия. Умората ще ви преследва. Не очаквайте твърде много от себе си в такива периоди, простете си за мързела си и легнете малко на дивана.

Водолей

Водолеите, когато силата и енергията им са отслабени, могат да бъдат манипулирани, защото интуицията им започва много да куца. По-добре е да не слушате хора, които искат нещо от вас, рекламират нещо или ви убеждават да направите нещо. Не е задължително да са измамници, но във всеки случай способността да филтрирате необходимото от ненужното по време на магнитна буря ви е много куца.

Риби

Рибите трябва да прекарват възможно най-малко време в размисъл, когато космическото време е нестабилно. Може да се появят мигрени, които ще ви извадят от работния ритъм за дълго време. Заложете на логиката и практичния подход, тогава магнитните бури ще преминат почти незабелязано.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес