Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Качествата на жените от зодия Дева

05 май 2021, 13:15 часа

Жената Дева е върховната комбинация от интелект и красота. Тя има организационни умения и силно развити лични характеристики. Всеотдаяна е към работата, а всичко това гарантира, че светът ще я види в действие, използвайки целия й блясък и таланти.

Това са жените, които карат нещата да се случват - те не само говорят. Девата се управлява от Меркурий, което ѝ придава страстно интелектуален ум и дълбока творческа жилка. Като земни знаци обаче тези дами наистина блестят, когато създават нещо, продиктувано от тяхното вдъхновение.

Девите може да изглеждат като срамежливи и оттеглящи се личности, но такива са само на повърхността. Изключително умели са, когато става дума за изкуство или бизнес. Знайте, че една жена Дева може и да предприеме множество начинания едновременно, но по някакъв начин ще ги управлява докрай - между нейните отдадени приятелства, безупречния й вкус и процъфтяващия й бизнес, Девата не е от хората, които позволяват на събитията да се объркат или да я изненадат.

Чудите ли се как го прави? Винаги планира нещата! В това главно се крие ключът към успеха и добрата организация в живота ѝ.

Любовта на жена Дева е романтична и предана. Когато този дълбоко романтичен земен знак ви даде сърцето си, тя иска това да бъде завинаги. За нея е трудно да играе модерната игра за интернет запознанства, тъй като случайните връзки или отношенията за една нощ не ѝ допадат изобщо.

Връзките от дълги разстояния, които включват любовни писма и сантиментални подаръци, ѝ допадат далеч повече. В дългосрочен план обаче Дева иска половинката си вкъщи, където да им е уютно заедно. Идилията за нея сес състои в това да се сгушат в удобни красиви столове, и да четат заедно.

Обикновено са придирчиви, когато става въпрос за избор на любовник. Това може да доведе до това дамите Дева да останат сами за дълго време. Трябва да се научат на някои компромиси, за да могат да се радват на щастието от съвместния живот.

Анита Найденова
Анита Найденова Отговорен редактор
Новините днес