Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Женските зодии, които трябва да избягват ТЕЗИ мъжки зодии

27 февруари 2022, 23:30 часа

Астрологията може да ни даде много ценни съвети и информация на база нашия зодиакален знак в най-различни сфери и аспекти от живота. Особено голям интерес има при любовните взаимоотношения. И в действителност, спрямо зодиакалния знак на вас и бъдещата ви половинка, може да се предскаже дали сте подходящи един за друг и какви ще са взаимоотношенията ви. Има и типични двойки зодии, които просто са несъвместими един за друг и не могат да съжителстват заедно. Прочетете в следващите редове мъжете от кои зодиакални знаци не са подходящи за вас спрямо вашата зодия.

Овен

Жените Овен е препоръчително да избягват любовни взаимоотношения с представителите на Козирог или Рак. Те са много сериозни, стабилни и уравновесени и не биха се справили с вашата импулсивна и буйна натура.

Телец

Не отдавате голямо значение на външния вид, а акцентирате върху чувствата и в същото време цените свободата си. Затова избягвайте любовни контакти с Лъв или Водолей, тъй като вижданията ви се разминават осезаемо.

Близнаци

Близнаците обичат свободата, купоните и забавленията и не биха си паснали със зодиакалните знаци като Козирог и Дева, които имат по-консервативни разбирания.

Рак

Представителките на тази зодия търсят лоялност, грижа и истинска споделеност, но няма да ги открият в лицето на Телеца или Лъва.

Лъв

Лъвиците предпочитат да доминират и да са в центъра на вниманието, но с половинки от зодиите Козирог, Телец или Рак съревнованието за слава и власт ще бъде непрестанно.

Дева

Девите се опитват да създадат едни хармонични и балансирани любовни отношения, но за тях се изискват компромиси и от двете страни. Представителите на Лъва или Близнака обаче не са склонни да си затварят очите за подобни неща.

Везни

Везните, подобно на Девите, се стремят към баланс и искат да се разбират с всички. Отношението на Скорпиона, Лъва и Телеца към тях обаче никак не би им допаднало и ще породи множество конфликти.

Скорпион

Скорпионките са силни жени, лидерки по природа и имат нужда от силен мъж до тях, те могат да живеят и без слабохарактерен мъж до себе си. За тях не са подходящи Риби, Дева или Водолей.

Стрелец

Дамите от тази зодия винаги се опитват да променят нещата, които не харесват в човека до себе си. Това обаче не би им се позволило от мъж Козирог или Лъв.

Козирог

Представителките на тази зодия търсят лоялност, постоянност и сигурност, докато свободолюбивите Близнаци и Лъв не биха могли да им го предоставят.

Водолей

Водолейките искат мъжът до тях да е напълно обсебен от същността им и да им са отдаде на 100%. Не търсете това от Козирог, Лъв или Близнаци.

Риби

Рибите се стремят към спокойни и хармонични взаимоотношения, но с Овен или Телец това никак няма да им е лесно.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес