Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Жените, родени на тези дати, трудно ще намерят щастие в любовта

06 октомври 2023, 21:31 часа

Моментът, в който сме се родили, има огромно влияние върху живота ни. Денят, месецът и годината са уникален код от който зависи съдбата ни, а рождената дата е лична програма, която оформя енергийното поле и влияе върху това какъв живот ще има човек.

Според нумерологията всеки човек се има свое собствено щастливо число, а в датата на раждане има много скрити нюанси. Тези криптирани знаци по един или друг начин оказват влияние върху съдбата, личния живот и любовта.

Вижте кои са числата от гледна точка на нумерологията, които обричат хората на самота и провал в любовта:

Родени на 1-во и 16-то число

Обикновено жените, родени на тези дати, имат проблеми със забременяването. Определено може да се каже, че това се най-неподходящите числа за тези, които искат да имат здраво и сплотено семейство.

Родени на 5-то и 20-то число

Жените, които са родени на тези дати, обичат свободата и приключенията и правят всичко по силите си, за да игнорират рутината в своя живот и съответно дългосрочните любовни взаимоотношения. За тези дами приоритетите в живота са свобода и забавления и това често пречи на интимните им връзки. Обикновено те имат кратки авантюри, защото не са готови на сериозна и трайна връзка с мъж и често остават сами завинаги.

Пълно разочарование или безкрайно щастие: Какво може да каже номерът на дома ви?

Родени на 3-то число

Представителките на нежния пол, които са се появили на бял свят на 3-то число, е изключително важно да срещнат истинската любов, въпреки че понякога не им е никак лесно да разберат чувствата на другите и да проявят съпричастност. Тези жени се разстройват изключително лесно. Ако успеят да забременеят, те променят поведението си и лесно отблъскват човека до себе си, защото колкото и странно да звучи подсъзнателно искат да са самотни майки.

Родени на 9-то число

Жените, които са родени на 9-ти, са изключително страстни. Обаче са и доста ревниви, драматични и постоянно търсят възможност да се показват пред партньора си и да го объркват с поведението си. На тези жени им е нужно доста време, за да отворят сърцето си и да се отпуснат, когато са във връзка. Влюбват се изключително бързо и страстно, но след това следва и бързо изстиване. Заради това при тях разделите се случват често и самотата не им е никак чужда.

Какво представлява нумерологията ?

Нумерологията е убеждение в съществуването на тясна връзка между числата и физическите обекти или хората. Наблюдава се в много култури по света, включва тълкуването на числата и тяхната връзка с човешкия живот, характера, събития и дори бъдещето.

В нумерологията всяко число има определени символични и енергийни свойства. Хората, които се занимават с нумерология, се научават да анализират числата в тяхната дата на раждане, имена или други важни събития в техния живот, като целта им е да разберат техния характер, потенциал и предизвикателства, които ги очакват занапред.

Нумеролог разкри какво означава датата на вашата сватба

В нумерологията се използват различни методи и системи за тълкуване на числата, като например питагорейската система, където всеки буква в азбуката се съпоставя с число от 1 до 9, и числата се събират и редуват до получаване на определен резултат.

Ралица Солакова
Ралица Солакова Отговорен редактор
Новините днес