Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Жените от тази зодия са най-грижовните партньорки

30 януари 2021, 16:26 часа

По природа жените се явяват носители на мека енергия. Те са създадени, за да се грижат за другите, да отдават топлина и да съграждат. Те са тези, които превръщат празното жилище в уютен дом. Всяка една дама носи в себе си качества като грижовност и състрадание, но само жените от една определена зодия могат да се нарекат най-грижовните и внимателни партньорки. Ще познаете ли кои са те?

Както много от вас вече се досетиха, става въпрос за зодия Дева.

Една от най-силните черти на Девата е нейната грижовност към всички и всичко. Тя винаги е много внимателна с приятели и близки. А човекът до себе си боготвори, макар и в същото време да е взискателна към него.

Девата е педантична и желае да е безупречна във всяко едно отношение. Тя не обича да се състезава, но държи да бъде перфектна партньорка, домакиня и майка.

Господата могат да бъдат сигурни, че Девата е изключително грижовен партньор, който ще се раздава на сто процента във връзката си. Представителките на тази зодия понякога подхождат дори доста майчински към половинката си.

Ако живеете с такава жена, или просто ѝ гостувате, ще ви направи впечатление колко организирана и подредена е тя. И как винаги ще ви посрещне с вкусни ястия и в уютна обстановка. Ще отдели време да си поговори с вас и да бъде ваш довереник и да ви даде съвет.

А ако имате здравословни проблеми, ще ви предложи билков чай или друг лек. Тя и тази, която ще бъде до вас, ако имате трудности на работа или семейни неразбории.

Девата е страхотна съпруга и майка. Тя ще ви подкрепа, когато не сте уверени в себе си и ще ви дава криле да сте по-амбициозни. Ще ви насочва, когато се лутате, но и ще ви приземява с трезвата си преценка, в случай че губите връзка с реалността. Ще е не само в услуга на вас, но и на вашите приятели. Много бързо най-близките ви хора ще започнат да оценяват нейните големи достойнства.

Ако създадете семейство с Дева, тя ще се грижи съвестно за вас и децата ви. Ще ги възпита като отговорни и осъзнати хора. За нея домът и близките са пръв приоритет, и над тях тя ще бди цял живот.

Ако решите да свържете живота си с жена от зодия Дева, изборът ви е правилен. Но трябва да помните, че тя не само дава най-доброто от себе си, но и изисква същото в замяна.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес