Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Жената Скорпион - единствена и неповторима

08 ноември 2016, 09:37 часа

Случвало ли ви се е да влезете в помещение и да се почувствате странно привлечен от загадъчна непозната жена, вперила погледа си незнайно къде? Ако това е така, то има голяма вероятност красивата мистерия, привлякла вниманието ви, да е зодия Скорпион.

За жените, родени през ноември и последните дни на октомври, сме чували какво ли не – прекалено горди, опасни, ревниви, отмъстителни, жестоки, безчувствени, безскрупулни, фатални и пр. и пр… Но зад тази фасада от стереотипи се крие далеч по-дълбоката, чувствителна същност на скорпионските момичета.

Понеже са до болка честни, откровени и никога няма да ви спестят истината, колкото и болезнена да е тя, ви съветваме да не се шегувате с тях. Защото те усещат хората до себе си, интуитивни са, дълбоко проницателни и мразят да ги лъжат. Така че имайте едно на ум... и да не кажете, че не сме ви предупредили.

Жената скорпион е магнетична, съблазнителна и понякога дори лукава. Тези типични женски черти обаче далеч не означават, че обича да си слага розови очила. Напротив – този цвят е табу за нейната мъжествена същност. Според някои дълбоко в нея е залегнало разочарованието, че не се е родила мъж.

Тези дами са силни, самостоятелни и никога не биха молели за чужда помощ, без да имат основателна причина. Някоя представителка на друг зодиакален знак типично по женски би се възползвала от своята крехкост и беззащитност, но не и тя! Ако трябва би прескочила планини и морета, само за да ви натрапи, че тя може и САМА!

 ЦЯЛАТА СТАТИЯ МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

 

 Снимка: Getty Images/Guliver

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес