Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ето кои са ПОРОЦИТЕ на въздушните зодии

26 ноември 2021, 17:10 часа

Общоприетото схващане е, че порокът е пагубен навик, който може да съсипе живота ви. Въпреки това по-честно определение би било, че пороците са аспекти, които извличат най-лошото във вас. Разглеждането на тях може да гарантира, че ще загубите от поглед своите краткосрочни цели, график и дори щастието си.

Казват, че никога не трябва да оправдавате пороците си, а вместо това да работите за преодоляването им. Затова днес излагаме най-големите пороци, към които са склонни въздушните знаци.

Водолей

Хората, родени под знака на Водолей, са склонни да оспорват статуквото и да намерят свой собствен начин да правят нещата. Те също така обичат да експериментират с различни неща и имат склонност да стигат нещата до крайност. Пристрастяването към определени навици или преживявания в дългосрочен план може да предвещава проблеми, така че те трябва да се пренасочат и да работят върху здравето си.

Везни

Неконфликтен знак, Везните са склонни да се паникьосват, когато нещата не вървят по плана им. Някои биха могли да приемат алкохола като механизъм за справяне, докато други дори могат да помислят за изневери. Доста Везни са пристрастени към тренировките и полагат много усилия.

Близнаци

Силно хиперактивен знак, Близнаците също са капризни. Това ги кара да предприемат определени пороци, за да оправят настроението си или да облекчат страданието си. Докато някои са склонни да пушат, други търсят своя прилив на адреналин чрез вълнуващи спортове, тъй като Близнаците са склонни да отегчават лесно.

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес