Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ето как ОБИЧАТ различните зодии (II част)

09 февруари 2021, 23:00 часа

Със сигурност знаете за петте езика на любовта – думи, грижа, получаване на подаръци, качествено време и физическо докосване - въведени от брачния консултант и автор д-р Гари Чапман в едноименната му книга от 1992 г.: 5-те любовни езика. И ако не живеете под скала, вие също знаете вашия зодиакален знак - и вашия изгряващ и лунен знак също! Четете своя хороскоп (и хороскопа на bae’s) и използвате астрологични приложения, за да разберете по-добре себе си и близките си. Езиците на любовта, съчетани със зодията ви, могат да ви помогнат да подобрите изцяло връзките в живота си. Ето как обича всяка зодия:

Везни – Получаване на подаръци

Като най-добрият стилист на зодиака, вие обожавате добре подготвени подаръци от партньор и приятели. Не е необходимо подаръкът да е скъп или луксозен, той просто трябва да отразява вашата уникална личност и естетически усет. Независимо дали става въпрос за пилешка супа, когато не се чувствате добре, или вечеря в ресторант със звезда Мишлен, ще оцените всеки жест.

Скорпион – Качествено време и физическо докосване

Въпреки че всички ви мислят за секси, загадъчен тип, това, което наистина има значение за вас, е да прекарвате качествено време с хората, които обичате. Имате нужда от приятели и партньор, които да се чувстват комфортно във всяко ваше състояние.

Стрелец – Качествено време

Тъй като винаги преследвате следващото приключение, имате нужда от някой, който да поддържа темпото ви. Създаването на идеални спомени е от най-голямо значение за вас. И независимо дали става въпрос за тихо разходка в парка, романтично и забързано пътуване до Япония или планински преходи в Италия, докато прекарвате време с любимите си хора, ще се насладите на всеки един от тези моменти.

Козирог – Получаване на подаръци

Вие сте изключително на върха на всичко, което правите. И тъй като очевидно знаете най-добре, вие също се наслаждавате на по-фините неща в живота и искате партньор, който също оценява тези неща. Нищо не е по-добро от някой, който знае как да избере подарък за вас с най-високо качество на най-добрата цена.

Водолей – Грижа

Вие сте бунтар с кауза, така че искате тези, които обичате, не само да споделят вашите ценности, но и да се борят за тях. Вие полудявате за някой, на когото не трябва да му се напомня да се занимава с местната политика и достойни благотворителни организации. И ключът към сърцето ви не е просто да дарите голямо дарение или да се покажете на огромен протест, а да правите малки неща всеки ден, които правят разлика.

Риби – Окуражаващи думи и грижа

Нека бъдем реалисти. Искате някой, който ще премине през огън за вас. Но никога не бихте поискали това. Винаги мислейки за другите преди себе си, имате нужда от партньор, който ви подкрепя като в същото време сваля част от товара, който носите. Вие сте мечтател и тези, които ви обичат, трябва да са готови да продължават да ви дърпат на земята.

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес