Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Драмата, която очаква тези ЗОДИИ на Свети Валентин

11 февруари 2022, 09:20 часа

Току-що излязохме от един хаотичен период на космическа драма. Той включваше дълбок размисъл над взаимоотношенията ни по време на ретроградната Венера през януари и опити да запазим мислите си подредени през ретроградния Меркурий. Астрологията на Свети Валентин 2022 се чувства много по-благоприятна, но идва в съвпад с мощно пълнолуние, което ще доведе емоциите ни до краен предел. Въпреки че това може да е интензивен период за някои, за други ще е период на затишие.

Денят на Свети Валентин започва с навлизането на Луната в огнен знак Лъв. Това ще накара всички зодиакални знаци да се почувстват по-страстни и изпълнени с чувства, което е привлекателна атмосфера за всякакви романтични жестове на деня. В допълнение към бързо наближаващото пълнолуние, ще присъстват още романтичната планета Венера и секси планета Марс - това има потенциала да предизвика някои задушевни и чувствени нови начала, особено в сферата на любовта и взаимоотношенията.

Въпреки че това може да звучи като много планетарни действия, повечето от тях са доста положителни – така че няма причина да се притеснявате.

Зодиите, които ще се радват през февруари

Близнаци

Луната в Лъв осветява желанието ви за повече социални връзки. Това е вашето време да се видите с приятели или да възобновите стари приятелства! Ако сте във връзка, това също може да бъде добър момент да се свържете по-интимно с половинката си. Тиха нощ, пълна с вино и дълбоки разговори, може да е точно това, което планетите чертаят за вас - не се страхувайте да споделите това, което ви е на сърце, и да бъдете уязвими.

Везни

Венера е вашата управляваща планета, така че Свети Валентин почти винаги е романтичен за вас. Въпреки това, може да откриете, че сте по-заинтересовани да прекарате празника сами и на спокойствие или само с най-близките си без шумни тържества. Вместо да преливате от чувства към партньорствата си, може да се почувствате склонни да отстъпите назад и да помислите за нещата по-обективно, което може да ви предложи ценна перспектива.

Любовен хороскоп за февруари

Стрелец

Луната в Лъв осветява желанието ви за приключения и знания, така че може да откриете, че търсите нови преживявания или дълбоки разговори. Ако планирате среща за Свети Валентин, опитайте се да отидете някъде, където никога не сте били, и да се отдалечите от местата, които посещавате. Слушайте тялото си и вярвайте на всичко, което ви кара да се чувствате добре, тъй като в момента откривате напълно нови желания в себе си.

Петя Панова
Петя Панова Отговорен редактор
Новините днес