Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен любовен хороскоп, 28 ЮЛИ

28 юли 2021, 12:10 часа

Овен

Оставете вселената да се справи с това, овни. Вие просто бъдете себе си и приемете това, което ви се дава.

Телец

Кога беше последния път, в който прекарахте малко време на плажа или до някоя река? Водата ще ви донесе късмет днес, телци. Любовта ще се носи като по вода за вас.

Близнаци

Днес се концентрирайте върху местата, където нямате възможност да влияете, когато става въпрос за романтика и отношения. Или се махнете от там веднага, или променете нещо в държанието си. Не оставяйте хората да ви се качват на главата.

Рак

Вие не просто сте на вълна мечти за любов днес, но и планетите ви строят път точно за тези мечти. Следете го!

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 26-30 ЮЛИ

Лъв

Куражът ви идва с гръм и трясък, все пак сте огнен знак, лъвове. Не можете да се страхувате да бъдете уязвими. Точно там влиза който трябва винаги.

Дева

Имайте вяра в любовта, която очаквате деви, но и не се подарявайте без нищо насреща. Който трябва да бъде част от живота ви, ще ви заслужи подобаващо.

Везни

Движете се по течението везни. Сигурно е по-лесно да се каже, отколкото да се направи, но това ще ви заведе където трябва.

Скорпион

Днес всичко ви изглежда някак сюрреалистично, но не забравяйте, че силата ви, скорпиони, е в главата и мислите, които успявате да превърнете от мечти в реалност, като на магия.

Това са знаците от вселената, че скоро ще намерите любовта!

Стрелец

Когато решите да приоритизрате себе си и чувствата си, другите ще започнат да правят същото с вас. Сигурно не е лесно да бъдете уязвими и честни, но това е най-сигурният начин, че ще получите достойна любов.

Козирог

Известни сте със своята прагматичност и упоритост, но сигурни ли сте, че можете да устоите на половинката си и че не си заслужава да пуснете слабите си ангели поне веднъж да взимат решенията вместо вас?

Водолей

Водолеи, разбира се че няма нищо лошо в това да правим компромиси за любимите си хора. Въпросът е да минаваме границата с това да предаваме себе си.

Риби

Днес мистицизма ви привлича повече от всякога, а вие дори не го забелязвате. Огледайте се по-добре, някъде там срамежливо ви наблюдава някой специален.

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес