Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен любовен хороскоп, 20 ЮЛИ

20 юли 2021, 06:10 часа

Овен 

Днес не ви се занимава с любовни терзания. Енергията ви не е в пика си, за това е най-добре да си вземете време за себе си.

Телец

Запознавате се с нов човек, който променя погледа ви за нещата рязко и категорично. А с него и навиците ви.

Близнаци 

"Няма да подхвана разговорът аз пръв - нека е другият!" И така до безкрай... Но до кога, близнаци? Ами ако и двамата си повтаряте едно и също?

Рак

От какво ви е страх, раци? Кое е най-лошото, което може да се случи? Яхнете вълната, заслужава си!

Лъв

От магнетизма ви няма и следа днес. Вълната ви е по-скоро меланхолична и замечтана днес, от колкото изпълнена с енергия. Или хората вече са ви свикнали и не им прави впечатление? 

Дева 

Можете спокойно да се оставите вселената да ви насочва и да ви води при правилните неща. Днес така или иначе не сте в разцвета на силите си. А тя ще ви заведе точно където трябва.

Каквото и да става, тези зодии винаги ще намеря добрата страна на всеки човек

Везни

Връзката ви цъфти като пролетна градина, а вие поливате и торите упорито. Стига да не се окажете само вие градинари, а човекът до вас този, който само къса цветята...

Скорпион

Разчитайте на хората около вас повече за съвет по романтичните си въпроси. Тяхната гледна точка е доста по-различна и доста по-... адекватна.

Стрелец

Не беше чак толкова страшно, а? А и като се има предвид колко още по-щастливи можете да бъдете, ако сте още по-смели. Замислете си.

Козирог

Това че сте срамежливи е симпатично и сладко, докато не се превърне в бариера. Хората срещу вас не четат мислите ви, а и със сигурност светлината не пада само върху вас. 

7 знака, които подсказват, че сме срещнали точния човек в любовта

Водолей 

Вашата половинка ви гледа като писано яйце, а вие се чудите как да се отблагодарите постоянно. На тях ще им е достатъчно да им казвате по-често, че ги обичате и им имате доверие. Имайки предвид несигурностите ви от време на време...

Риби

Партньорът ви е толкова запленен от вас, че чак не ви се вярва как е възможно. Е, повярвайте. И се насладете напълно.

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес