Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен любовен хороскоп, 14 ЮЛИ

14 юли 2021, 06:15 часа

Овен

Ако ви се налага да търсите валидация всеки ден в собствената си връзка, може би това не е най-точният човек за вас, не е ли така, овни? Вие знаете какви сте, кои сте и колкото можете.

Телец

Няма нищо страшно в промените, телци. И това не означава да смените партньора ако сте щастливи с него разбира се. Можете просто да пробвате различни неща във връзката си заедно.

Близнаци

Не че сте против идеята за романтика, близнаци. Напротив, просто сте заети с неща като професионалната си репутация и финансовата стабилност. Но това няма да продължи още дълго. Кого заблуждавате? Та вие флиртувате насън, като в същото време няма да се задоволите с нещо по-малко от това, което заслужавате.

6 неща, които се случват, когато спрете да правите любов

Рак

Сами сте? Нещата може би се усещат така, сякаш са в пълен застой или може би се чудите дали тази ситуация е достойна за вашата инвестиция. Не бъдете толкова твърди към себе си, раци. Може би просто трябва да се доверите на съдбата.

Лъв

Днес е идеален ден за малко усамотение с вашия партньор и той ще е запомнящ се. Ще ви зареди с енергия до края на седмицата! И дори да има някакви проблеми през деня, те няма да ви провалят плановете за нищо на света.

Дева

Може да решите да рискувате и да изразите чувствата си към някого онлайн. Или може би ще изразите чувства към някой, който е на разстояние от вас. Във всеки случай, днес денят ще прелива от емоции.

3 зодии, чийто любовен живот се променя по време на сезона на Рак (до края на юли)

Везни

Нека си го кажем, че нещата са доста горещи във вашия социален живот напоследък. Флиртът може да е любимото ви занимание, но вие изисквате много повече внимание от обикновено. В това няма нищо лошо. Заслужавате нещо устойчиво, а не просто игра.

Скорпион

Играта ви в социалните медии е нащрек и „знаете кой“ не е спрял да наднича във вашите story-та, скорпиони. Планетите биха могли да разклатят нещата малко, така че не забравяйте да останете на земята, ако нещата станат твърде непостоянни. Засега дръжте няколко карти в ръкава си.

Стрелец

Заслужава ли си това, Стрелец? Какво рискувате за тази връзка? Не отричайте това, което вече знаете, че е истина. Междувременно планетите ви насърчават да поемете отговорността и да планирате следващия си ход.

Козирог

Развивате чувства към любимия си човек, който е надалеч, козирози? Звучи като любовен сладникав роман, но това може да подскаже, че в момента има потенциален ухажор, който е на разстояние от вас. С много голям шанс за успех!

Водолей

Проучете малко психологията на любовника си, водолеи. Не се страхувайте да копаете малко по-дълбоко, тъй като през това време може да намерите и обърнете внимание на нещо значимо.

Риби

Какво манифестирате, риби? Независимо дали е някой друг или нещо лично за себе си, това е възможност за вас да бъдете най-автентичното си аз и да изразите цялата си креативност. Ако се чудите дали да изразявате емоциите си, не се колебайте да го превърнете в нещо артистично - дори да е само за вас самите.

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес