Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен любовен хороскоп, 08 АВГУСТ

08 август 2021, 06:15 часа

Овен

Днес по-добре не се заемайте с важни дела или с такива задачи, които изискват да влагате повече енергия – по всяка вероятност няма да пожънете кой знае какви успехи. Овладяването на емоциите няма да бъде лесно, но все пак се старайте да не си го изкарвате на най-близките.

Телец

Днес направете необходимото, за да постигнете разбирателство с партньор, началник или клиент. Не се отказвайте да преследвате стремежите си, но помислете как бихте могли да подобрите своята ефективност. Укрепете позициите си на работното място. Не си позволявайте да взимате и да давате пари назаем.

Разберете кои са най-съкровените мечти на зодиите

Близнаци

Днес с лекота ще достигате до информацията, която ви е нужна – независимо дали я търсите в интернет или я получавате от познати и приятели. Общуването с повече хора ще ви се отрази добре – не отказвайте покана за среща. На работното място гласът ви ще се чува, така че изказвайте мнението си по-често.

Рак

Денят е чудесен – подходящ за общуване, забавления и пътувания. Много от вас ще бъдат душата на компанията и ще забавляват околните с чувството си за хумор. Може да получите ценна информация или да ви хрумне добра идея, която да поискате да развиете.

Лъв

Дори днес да сте изпълнени с ентусиазъм, ще трябва да се поукротите и да забавите темпото – в противен случай може сами да си създадете спънки и проблеми. Има вероятност да си изпуснете лесно нервите, така че, доколкото е възможно, избягвайте контакти с хора, които ви дразнят.

Дева

Днес се концентрирайте върху текущите задачи, а по-добре отложете каквото е възможно за утре или поне за късния следобед. В любовта бъдете малко по-толерантни към човека до себе си и се съобразявайте с неговите/нейните желания.

Везни

Днешният ден ще е чудесен за вас – ще имате добро настроение, ще ви хрумват добри идеи, а нищо чудно и да се вдъхновите от нещо. Ще бъдете много решителни. Ако възникне някаква пречка, то тя най-вероятно ще дойде от друг човек, а не поради това, че не вярвате в себе си.

Скорпион

С настъпването на седмицата много от вас ще се постараят и ще се посветят на реализацията на своя идея, от която бихте могли да извлечете максимални ползи в делово и в материално отношение. Постарайте се да предвиждате изключително точно какво развитие ще ви осигурят предприетите от вас ходове. Имайте нагласата на печеливши и ще се превърнете в победители.

Стрелец

Днес нерешителността да направите промяна, която отдавна назрява, може да ви изнерви – възможно е да започнете да си го изкарвате на най-близките, а също и да се появят неблагоприятни физически симптоми.

Ще ви бъде много трудно да обичате тези 3 зодии!

Козирог

Днес може да разчитате на подкрепа от други хора, за да осъществите това, което сте замислили – както в личния си живот, така и в работата. Не отлагайте да изпълните служебни задачи, които изискват повече труд и усилия, и не ги прехвърляйте на друг, защото след време пак ще дойдат при вас.

Водолей

Днес може да сте по-раздразнителни от обикновено или да се чувствате напрегнати. Ако се случи, помислете дали това не се дължи на факта, че правите повече компромиси и поставяте потребностите на други хора преди вашите собствени – от вас зависи да оправите нещата.

Риби

Днес, ако правилно разпределяте изпълнението на отговорностите си, ще успеете да се справите с всичко текущо и без каквито и да било закъснения. Обмислете вариант, при който ще се заемете и с осъществяването на някои изцяло. Отделете време за развлечения и за среща с приятел, когото не сте виждали отдавна.

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес