Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 15 октомври

14 октомври 2016, 19:35 часа

Овен

Тази събота си оставете повече време за подреждане от обикновено. Може да попаднете на скъпи спомени, за които дълго да се чудите дали да запазите само в главата си или и като вещ. Изборът може да е само ваш.

Телец

Тази събота внимавайте в отношенията с приятелите ви. Възможно е да бъдете прекалени откровени и да засегнете ваш близък човек. Избягвайте употребата на алкохол.

Близнаци

Съботата е дадена за почивка. Ще може да изберете своя любима дейност и да се почувствате свободни в избора си. Малцина имат този късмет.

Рак

Съботата може да ви напомни за ваше обещание, което отдавна сте забравили. За добро или зло този или тази, на когото сте го обещали също е забравил, но това не означава, че не трябва да го изпълните.

Лъв

Съботата може да ви зареди с енергия за работен ден. Изборът дали да я прекарате точно по този начин е ваш, но загубеното време за почивка не може да се върне.

Дева

Съботата ще ви даде доста предимства, от които напълно нормално ще се възползвате. Не забравяйте обаче, че невинаги ще имате този късмет и в бъдеще ще е необходимо да положите повече усилия.

Везни

През този ден някой ще ви позволи да надникнете в тайния му свят. Опитайте се да си дадете сметка защо искате да разберете повече за този човек. Ако сте водени само от любопитство по-добре не го правете.

Скорпион

Този ден е подходящ за покупки, при това големи. Сега може смело да направите промени по стаите, точно така както сте ги замислили. Не отлагайте повече.

Стрелец

Да си играете с чувствата на другите никога не е било печеливш вариант. Не си мислете, че времето, в което се държите добре е решаващо. Ударът, който следва е шокиращ.

Козирог

Съботата предполага много движение не само в буквален смисъл. Ще ви занимават хиляди въпроси и най-вече те станат причина за умората ви. Опитайте се да освободите съзнанието си.

Водолей

Денят ще ви даде толкова, колкото вие сте дали на близките си през последните дни. Опитайте се да прекарате повече време с роднините си и да ги изслушате търпеливо.

Риби

Съботата ще премине така, както желаете. Не позволявайте на страха да вземе превес над вас, тъй като може да разруши и най-благоприятното развитие на нещата.

 

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес