Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 12 юли

11 юли 2017, 17:15 часа

Овен

През този ден помислете добре преди да споделите нещо с половинката ви. Вие познавате човека до себе си най-добре и може да прецените дали не избързвате със споделянето на желанието си.

Телец

През този ден умората може да ви дойде в повече. Не се обвинявайте и не се опитвайте да я преборите. Необходима ви е почивка или поне намаляване на темпото. В противен случай може да навредите на здравето си.

Близнаци

Това е ден, в който вашия партньор може да сте на коренно различни мнения по важен въпрос. Не бързайте да се карате. Времето ще намести нещата и ще стигнете до компромис.

Рак

Днес не се опитвайте да лъжете или да криете истината. Всичко рано или късно ще излезе наяве, а вие ще попаднете в неловка ситуация, която сериозно може да влоши отношенията ви с партньора.

Лъв

Денят ще ви предложи изкушения, на които трябва да устоите. Няма да ви е лесно, но изкушенията са за това. Помислете колко усилия и време сте вложили, за да постигнете това, което имате до момента.

Дева

Днес може да имате сложен разговор с партньора ви. Не се опитвайте да се наложите на всяка цена. Може да развалите отношенията си трайно, а едва ли искате точно това и точно сега – в разгара на лятото.

Везни

Не се колебайте да споделите притесненията си с партньора ви. Всичко, което каса вас –интересува и него. Няма как да скриете притесненията си, защото ще ви проличи в поведението.

Скорпион

Днес може да не се работи, но точно сега ще трябва да наваксате някои недовършени дела и много скоро да се заловите за нови. Моментът е такъв, че нямате право на бездействие.

Стрелец

Днес ще трябва да се постараете, за да може партньорът ви да прости и забрави някои ваши тежки думи. Ще ви бъде подсказано, че подобно поведение повече няма да бъде толерирано.

Козирог

През този ден обърнете внимание на своите близки. Положете усилия, за да решите техни проблеми и да улесните всекидневието им. Обещайте си, че ще се виждате по-често.

Водолей

Денят е подходящ за четене и търсене на нова информация. Не бъдете подозрителни към всичко, само защото не съвпада с вашето мнение. Сега всичко ново може да ви е от полза.

Риби

С вас се случват промени, които е добре да наблюдавате. Не пречете на нещата да се случват. Самите вие знаете колко много нужда имате от нови неща в живота си.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес