Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дейвид Бекъм ще прави собствено кулинарно шоу

07 юни 2020, 10:48 часа

Футболистът Дейвид Бекъм ще прави собствено кулинарно шоу. Пенсионираната спортна звезда още води преговори за стартирането на проекта си, който ще отразява една от големите му страсти - готвенето.

45-годишният Бекъм води преговори с BBC и Netflix за продукцията, която ще бъде разработено и осъществено от компанията Studio 99. Идеята за шоуто хрумнала на футболиста по време на изолацията заради пандемията от коронавирус, когато семейство Бекъм се отдало на любимите си занимания с четирите си деца.

"Наскоро Дейвид се сдоби с тенджери и тигани като подарък за рождения си ден, а това му даде възможност да преобрази стари рецепти на баба си и майка си', разказва приближен до семейството.

Пенсионираният футболист, който е женен за дизайнерката Виктория Бекъм, вече се е срещнал с британския гуру-готвач Гордън Рамзи, за да получи ценни съвети по начинанието си.

Радио- и телевизионните компании и оператори имат огромен интерес да работят с бивши спортни величия след огромния успех на филма "Последният танц" на Майкъл Джордан на Netflix.

Спасиана Кирилова
Спасиана Кирилова Отговорен редактор
Новините днес