Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Без търкане и усилия: Дори най-захабената вана ще заблести от чистота след 10 минути, ако използвате това

26 ноември 2022, 17:58 часа

Почистването на ваната отнема време. Често по нейната повърхност се образуват жълти петна, които са изключително упорити и трудни за премахване.

Когато трябва да почистите ваната особено старателно, на помощ идва една смес, която не само ще ви спести средства и усилия, но и ще върне белотата на ваната и премахне лошата миризма в банята.

Само за 15 минути ваната ще заблести от чистота, ако използвате това

Тя се приготвя от достъпни компоненти, които се намират във всеки дом. Пастата няма силна химическа миризма, така че не е необходимо да проветрявате банята след почистване с нея.

Сместа, с която ще почистите ваната без усилия

За да я приготвите, ще ви трябва сода за хляб, веро и паста за зъби. Детергентът може да бъде заменен с евтин шампоан или душ гел.

Всяка съставка се използва в количество от 1 супена лъжица. Компонентите се смесват и получената паста се нанася върху повърхността на ваната. 

Ваната ще заблести от чистота и няма да има нито едно жълто петно, ако я почистите така

Оставете сместа да подейства 3-5 минути. Ако ваната не е била почиствана дълго време, увеличете времето на 10-15 минути. След това остава само пастата да се отмие.

След отстраняване на продукта повърхността на ваната придобива блясък. Пастата е подходяща най-вече за почистване на акрилни вани.

 

 

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес