Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Амулетът, който пази всяка зодия

03 юли 2021, 09:09 часа

Често в определени ситуации в живота ни се нуждаем от закрила. Астролозите разкриха амулетите, които носят късмет на хората от различни зодии.

Овен

Заради трудния си характер Овенът често попада в ситуации, в които се нуждае от защита. Експертите са убедени, че черната нишка на китката ще изпълни ролята на талисман най-добре.

Телец

Телецът се нуждае от амулет, който ще му позволи да поддържа ума си чист. Той често действа импулсивно и необмислено, но камъни като аметист или яспис само ще му помогнат.

Близнаци

Близнаците са изключително общителни личности, но не знаят как да разбират хората. Поради тази причина те постоянно са заобиколени не само от приятели, но и от врагове, недоброжелатели и скрити завистници. За да се предпазят от негативизма, Близнаците трябва да носят сребърни бижута.

Рак

Най-важните амулети и талисмани за Раците са тези, които ще им помогнат да подобрят паметта си. Именно с нея Раците имат големи проблеми. Подходящи са тях изделията от аметист.

Лъв

Лъвът се нуждае от амулети и талисмани, които ще му помогнат да разгърне мощния си потенциал и да стане по-добър. За него са подходящи амулети от кехлибар, както и златни висулки и пръстени.

Дева

Девите често задържат негативните проблеми в себе си и това е причина за безсънието им. Ето защо за тях най-силният амулет е този, който е изработен от сребро или от обсидиан. Бижута, заредени с положителна енергия, също ще им помогнат.

ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ И АМУЛЕТИ ВИЖТЕ ТУК

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес