Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

9 причини, които обричат умната и красива жена на самота

04 март 2022, 23:00 часа

Ако всичките ви опити да изградите сериозна връзка завършват с провал още след първата среща, със сигурност си задавате въпроса каква е причината за това.

Вероятно допускате някоя от следните грешки, които ви обричат на самота.

1. Изпадане в крайности

Мъжете обикновено избягват самоуверените и успешни жени, които печелят повече от тях. Но те също така не харесват младите дами, които нямат самочувствие. Умереността е златната среда. Разбира се, че е трудно постижимо, но все пак е първата крачка към промяната.

5 неща, които издават жените с ниско самочувствие

2. Лош вкус за дрехи

Ако сте свикнали да ходите до магазина, облечена със спортен екип и безформена тениска, по-добре се откажете от този навик.

Не пренебрегвайте вероятността да срещнете мъжа на вашите мечти на път за магазина? Мислите ли, че ще ви забележи в тези дрехи?

3. Прекалено изкуствена визия

Изкуствени мигли, дълги нокти, екстеншъни за коса, червено червило, прилепнала блуза и кожени панталони – ако всичко това описва визията ви, не се чудете защо сте сама.

3-те най-важни неща, които мъжете очакват от жените

Може да се чувствате привлекателна, но с подобен външен вид единствено ще обезкуражите потенциалния си партньор. Бъдете малко по-сдържана!

4. Призракът на бившия

Сравнявате ли всичките си партньори с вашето бивше гадже? Единият е с красива фигура, но другият е по-атлетичен.

Забравете за бившия си и не правете сравнения! Ако все още не сте се сбогували с миналото, по-добре е да не започвате нова връзка.

Никога не подарявайте ТЕЗИ неща на жените, защото ще ги ядосате

5. Не сте готова за нова връзка

Тази точка е тясно свързана с предишната. Ако не сте затворили страницата на вашето минало, тогава твърде вероятно сте си поставили психологическа бариера и мъжете усещат много добре това.

6. Търсите на грешното място

Ако мечтаете да срещнете харизматичен милионер, който никога не е бил женен и няма деца, това едва ли ще се случи в кварталното заведение.

Дребните детайли, които мъжете забелязват в жените

Но преди това е добре да си зададете въпроса дали вие сте на едно и също ниво с мъжа, когото копнеете да срещнете. Помислете и върху варианта да срещнете добър мъж, който няма милиарди, но наистина ви обича и се грижи за вас.

7. Не се усмихвате

Усмивката създава много по-добро впечатление от дългите мигли и нокти. Запомнете, че има само няколко начина да съблазните мъжа и чаровната усмивка е един от тях.

8. Вие сте твърде взискателна

Искате мъж, който да ви обича, да е красив, висок, умен и богат. Но едновременно с това държите той да има чувство за хумор. Не сте ли твърде взискателна?

7 съвета от жените с щастлив брак

9. Примирили сте се със самотата

Сигурна ли сте, че в живота ви е имало само един истински мъж и че никой друг не може да го замести?

Вместо да се примирявате и да се самосъжалявате, станете отново уверената и красива жена, която някога сте били!

 

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес