Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

8 идеи за носене на ботуши над коляното, без да изглеждате провокативно

28 октомври 2023, 12:33 часа

Ботушите над коляното са ефектни обувки, които в момента са на върха на популярността. Ето как да създавате модерни визии с тези ботуши.

Не е изненада, че ботушите над коляното са популярна обувка за есенния и зимния сезон. Защото, първо, е красиво, второ, женствено, и трето, също е много топло.

Кои ботуши да купите през 2023-2024 г.?

Ботушите над коляното са тенденция от миналата, сегашната и, както предричат ​​модни екстрасенси и инфлуенсъри, загатват и за следващата. Затова, ако отдавна сте се загледали в ботуши над коляното, но все още не сте решили да си ги купите, можете да си позволите тази стилна покупка още сега.

Какво да носите с ботуши?

Хубавото на ботушите над коляното е, че стоят страхотно във всякакви комбинации: от ежедневни до вечерни. Ето осем визии, за които ботушите изглежда са създадени.

1.       С мини

Минипола, рокля с максималната възможна дължина или вълнени шорти? Най-важното е да не забравяйте тънките чорапогащи и се погрижете за дългите връхни дрехи. В противен случай всички тези опции ще бъдат ефективно поддържани от ботуши. Съвет: за да не прекалявате със сексуалността, изберете модели без токчета.

„Балерините“ се завръщат и още 3 модела, които са на мода през 2023 г

2.       С бермуди

Бермудите ще ви позволят да вместите ботуши над коляното в строг офис стил. В този случай ботите може да са с малък ток, но определено без излишни детайли. Опитайте се да играете с подобни нюанси: например, ако ботушите са черни, тогава нека шортите са светлосиви, а водолазката - графитена.

3.       С кюлоти

Вероятно знаете, че кюлотите са широки, 7/8 панталони. Виждаме ги особено често в летните колекции, но това е напълно несправедливо. През есента и зимата кюлотите ще изглеждат страхотно с „тежки“ връхни дрехи. А ботушите, бъдете сигурни, красиво ще допълнят визията.

4.       С кожена пола тип молив

Нещата, направени от екокожа, са хит. Най-очевидното и в същото време невероятно ефектно решение е кожена пола, кожени ботуши и семпла бяла риза или тениска.

Официални или кецове? Експерт каза кои обувки ще са на мода през 2023 година

5.       С плетена рокля

Макси дългите плетени рокли са в тенденция сега, но цялото настроение на ботушите над коляното се губи, ако само вие знаете за тях, нали? Рокля с набор с две малки цепки отстрани изглежда модерно, рокля с изрезка отзад изглежда доста дискретна, а модел с изрезка отпред изглежда изключително оригинално.

6.       С феерична пола

Отново се уверете, че ботушите не се губят във визията. Следователно полата трябва да бъде или асиметрична, или полупрозрачна. Имайки предвид, че ботушите ще отнемат много внимание, изберете възможно най-семплото горнище. Да речем къж джемпър.

7.       С голям пуловер

Говорейки за джемпър. Ако не говорим за строг офис дрескод или бизнес среща, а за градски външен вид, например за разходка или среща с приятели, тогава ще е ефектен обемен джъмпер.

8.       С пола-пачка

Събуди ли се лудата императрица в теб? Нека й отдадем почит с пола-пачка и ботуши, за да не остане съмнение кой е най-яркият тук. Но ако не говорим за парти, тази визия все пак ще трябва да бъде леко усмирена.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес