Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

6 аксесоара, от които не бива да пестите, за да изглеждате винаги стилно

14 юни 2024, 22:11 часа

Успехът на вашия външен вид зависи от вашите аксесоари: дали ще изглежда представителен или евтин? Важно е да разберете, че правилно подбраните аксесоари са ключът към успешно съставен образ, който ще привлече вниманието на другите. Лошо подбраните детайли, дори и най-незабележимите, могат да развалят впечатлението от визията ви.

Чанта

Чантата е основният и незаменим детайл на всяка визия. Почти невъзможно е да се направи без този аксесоар, така че е важно да купувате висококачествени продукти, като избягвате ненужния декор и неподходящи форми. Евтината чанта може да съсипе и най-модерния външен вид, правейки го безвкусен.

Когато избирате чанта, трябва да обърнете внимание на материала, от който е изработена. Естествената кожа винаги изглежда елегантна, но е важно самият модел да не е остарял.

5 аксесоара, които всяко стилно момиче трябва да има

Колан

Добре изработеният колан е аксесоар, който може да добави акценти дори към най-семплата визия. Евтините колани, изработени от лоши материали, не само се износват бързо, но и развалят цялата визия на вашия тоалет.

Декорации

Висококачествените бижута не могат да бъдат евтини. В исторически план те са подчертавали статус и позиция в обществото, а предметите от благородни метали и камъни винаги са били символ на лукс. Това обаче не означава, че трябва да се откажете от по-евтините бижута.

Очила

Трудно се живее без слънчеви очила през летните дни, а изборът им не е лесна задача. Качеството на очилата влияе не само върху вашия имидж, но и върху здравето на очите ви и състоянието на кожата около тях. Лещите на скъпите очила са изработени от хипоалергенни материали, които предпазват зрението и предотвратяват вредното излагане на слънчева светлина. Лошокачествените рамки и остарелите стъкла могат значително да намалят цената на визията ви.

Кои са елементите на перфектната дамска визия

Шал

Качеството на шаловете е важно не само през студения сезон. През лятото шалът може да се превърне в стилен детайл, който подчертава визията ви. Шаловете на врата, косата и чантите са модна тенденция, датираща от 19 век. Ако предпочитате да носите шалове, купувайте предмети от естествени материи като коприна. Такъв аксесоар ще струва повече от обикновен сатенен, но ще продължи по-дълго и може да се превърне в семейна реликва.

Фиби за коса

Фиби, диадеми и щипки са онези аксесоари, от които определено не бива да пестите. Изберете минималистични бижута за коса с висококачествени фитинги и вложки.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес