Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5-те зодии, на които им е много по-добре да са необвързани

25 август 2021, 23:30 часа

Безспорно едно от най – хубавите преживявания за човека е да намери любовта на живота си и да създаде семейство. Повечето хора се стремят именно към това, да градят взаимно бъдеще със своя избраник. Те жадуват да имат партньор, с който да споделят всички мигове от живота си, да са заедно в добро и лошо, какво се казва. Има обаче и друг тип хора – тези, които предпочитат собствената си компания вечер в леглото. Това в никакъв случай не ги определя като асоциални личности, те просто не се нуждаят от сериозно обвързване. Тези хора чувстват, че са си самодостатъчни. Нямат нужда от партньор, който да ги подкрепя и да се грижи за тях, те се справят сами с тази роля и не се чувстват нещастни от този факт. Съществуват няколко зодиакални знака от астрологията, които нямат проблем с това да са необвързани. Вижте и кои са те:

Скорпион – Скорпионите са прочути със силната си ревност и недоверие към половинките си. За това представителите на зодия Скорпион предпочитат да не се обвързват. По този начин избягват да нараняват както човека отсреща, така и себе си. Но това по никакъв начин не ги прави нещастни, те успяват да се справят чудесно, макар и сами. Имат разнообразен социален живот, в който не липсват флиртовете и приятните изненади.

Дева – Девите обикновено са работохолици. За тях постиженията в работната среда са приоритет. Това, разбира се, не ги прави автоматично безчувствени и асоциални. Напротив, те са общителни и чувствителни. Просто залагат повече на логиката, отколкото на чувствата. За тях най – важно е да се развият в кариерата си, а любовният живот може да почака…

Риби – Рибите са безнадеждни романтици. Обожават да си фантазират за истинската любов, чиста и неподправена. Имат силното желание да са във връзка, но истината е, че изискванията им са трудно постижими. Те са изключително чувствителни и са наясно с това. Знаят, че лесно могат да бъдат наранени, за това предпочитат да си останат сами, докато не срещнат правилния за тях човек.

Козирог – Козирозите отдават по – голямата част от вниманието си на кариерата и приятелите си. Работливи са, но и обичат да разпускат в края на работния ден. Това не означава, че не са грижовни към партньорите си, просто трудно успяват да огреят на всички места едновременно. Често тук се пораждат конфликти, за това Козирог предпочита първо да уреди кариерното си развитие и след това да даде цялото си внимание на половинката.

Овен – Овен държи на своето лично пространство. Иска му се да разполага със свободното си време, както той си прецени. Определено е грижовен, но когато нещата опрат до хобитата му, той държи на личните си граници! Склонен е да е във връзка, но само тогава когато половинката е готова да зачита интересите му.  

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес