Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5 тайни на стилния и модерен интериор: Сега всеки може да се справи с тази задача

24 март 2023, 11:00 часа

Стилен интериор в апартамент изобщо не е визия, копирано от корицата.

На първо място, това е обмислена до най-малкия детайл удобна и уютна къща или апартамент. За да не пропуснете нищо, трябва да използвате следните съвети.

В кухнята и в спалнята трябва да действате според следния план.

1. Експертите предлагат да се откаже от масивния кухненски комплект. Ако няма избор, тогава горните и долните шкафове трябва да бъдат направени в различни цветове. Този подход визуално улеснява дизайна.

2. Можете да откажете от поставянето на дръжки на вратите, като предпочетете системата за натискане. Тя е свежа, стилна и отново визуално олекотява дизайна.

3. Обикновено се окачват само горните шкафове на кухненския комплект. Но ако направите същото с долната част на комплекта, тогава като цяло пространството ще изглежда много по-ефирно и леко.

Стилно и евтино: 5 идеи за създаване на ефектен интериор с малък бюджет

4. В спалнята трябва да осигурите лампа с контрол на мощността, както и да изключите ярките цветове, като се съсредоточите върху по-тъмните и плътни цветове. Ще бъде по-лесно да се отпуснете в такава стая. Визуалният шум не се отразява добре на шансовете за релаксиращ сън и почивка в тази стая.

5. Не забравяйте да скриете цялото техническо оборудване от любопитни очи. В банята това могат да бъдат филтри, тръби, кранове и други водопроводни инсталации. В коридора има табло, в хола има Wi-Fi рутер и други кабели. Всичко това е перфектно маскирано от фалшиви фасади.

Какво прави интериора по-евтин: ТОП 10 знаци

Най-добрият вариант е да се крие всичко ненужно от погледа на хората, които използват стаята. Така и ако имате домашни любимци, няма да се изкушават да дърпат или гризат кабелите.

Колкото по-изчистен е дизайна на помещенията в жилището, толкова по-свежа ще е визията и излъчването им. Така собствениците на дома ще се чувстват комфортно и няма да имат търпение да се приберат в къщи след натоварения работен ден.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес