Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5 брутални истини за жените от зодия Скорпион

04 август 2021, 10:30 часа

Нека видим какви са петте тайни истини за жените от зодия Скорпион, които ще ни изненадат. Те са ни представени именно от една дама от същата зодия от първо лице: 

1. Скорпионите са по-секси от всеки, който някога сте срещали.

Не се опитвайте да се съпротивлявате. Не можете. Ако се окажете мистериозно привлечени от онзи странна колежка в работа, която говори за конспирации, то има вероятност тя да е точно представител на нашата зодия. 

2. Винаги сме доминиращи и винаги контролираме.

Дори когато мислите, че партньорът ви от Скорпион не диктува правилата, това е така. Повярвайте. Тя просто си играе, докато моментът не е подходящ да ви постави отново на мястото ви. 

3. Скорпионите винаги печелят.

Ние сме упорити до степен да бъдем безмилостни, от време на време манипулативни и по-силни от всеки друг, когото познавате. Искате да сме във вашия отбор, защото тогава вашият отбор ще спечели.

4. Ние яростно пазим личното си пространство.

Не споделяме много лични неща в социалните мрежи. Това е така, защото те не искаме това, което правим да е на показ.  Ако вашият партньор Скорпион няма никакви социални медии и води дневник, който пази от вас, то не ѝ се сърдете. Тя просто е такава. 

5. Искаме да знаем всичко, което се случва с вас.

Ние сме естествени изследователи. Любопитни сме. Пуснете ни да душим наоколо и споделяйте с нас.В противен случай ще ви гледаме подозрително и ще се чудим какво криете.

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес