Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 романтични неща, които един мъж прави и са добри само във филмите

01 ноември 2022, 20:33 часа

Романтиката е обичана от всички дами. Може да се прояви по различни начини, в които едно момиче може да намери по нещо красиво.

Често тя гледа филми, намира романтични сцени в тях, започва да завижда на героите, които са в такава среда. Част от това, което се показва на екрана, всъщност може да бъде страхотно.

Но има и романтични постъпки на мъжа, които в действителност трудно могат да бъдат оценени. Могат да се дадат няколко примера за това.

Липсва ли романтика на връзката ви

1. Закуска в леглото

Има много въпроси, свързани с хигиената. Храненето без миене на зъбите не е много правилно. Освен това храната, която се сервира с кафе, може при събуждане да се разсипе върху чаршафите и одеялата.

И за да сервира закуска в леглото, мъжът ще трябва да събуди момичето, което може да мечтае да спи по-дълго. Настроението й в този случай няма да е най-доброто. Тук няма нужда да говорим за някаква романтика.

2. Да открадне булката от сватбата

Със сигурност само във филма ще е драматично и романтично. Този, който открадне булката, само ще покаже, че е насилник, ще манипулира. Той ще постави жертвата в положение, в което тя няма да се чувства удобно, ще я принуди да избяга с него.

Ако мъжът наистина обича, той може да го каже в онези месеци, през които се е подготвяла церемонията.

6 начина да върнете романтиката във връзката си

3. Романтика на свещи

Пламъкът им изглежда невероятно красив, но само докато не пламне огън. Може да бъде предотвратено навреме, ако обичате да общувате помежду си. Вечерта в крайна сметка може да завърши тъжно.

И миризмата на свещи не изчезва толкова бързо. А едва ли ще искате да ѝ се насладите след няколкодневна среща.

4. Публично предложение за брак

Околните гледат с устрем, с възхищение, момичето е смутено. Всичко това също е възможно само на екрана. В реалния живот тази ситуация ще постави дамата в неудобно положение.

Тя няма да може да каже това, което мисли, защото ситуацията няма да ѝ остави избор.

Само в киното всичко изброено може да бъде красиво. В реалния живот подобни действия определено не могат да бъдат оценени и романтични.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес