Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 неща, които издават, че жената няма мъж до себе си

05 септември 2022, 20:03 часа

По принцип свободните жени се отличават от обвързаните, но невинаги можем да направим такова разграничение, особено през зимния сезон. Раздялата се отразява различно на отделните дами - някои се затварят в себе си и въобще не обръщат внимание на това как изглеждат, докато други запълват графиците на козметичните салони с името си. И няма как да спорим тук - със сигурност ще привлечете мъжкото внимание, ако покажете, че се грижите за себе си и се поддържате в добър вид. Като тук никак нямаме предвид да изглежда като от корица на списание. 

И по същество: нека видим кои са четирите зони на тялото, по които можем да разберем дали една жена е свободна, или има връзка.

Когато е за предпочитане да си необвързан

Състоянието на ръцете

Едно от нещата, които мъжете първо забелязват във външния вид на една жена, това са ръцете и по-конкретно - маникюра. Мъжете наистина оценяват старанието на жената да е винаги с добре изглеждащ и поддържан маникюр, както и да има усет за неговата естетика. И разбира се - тъй като свободните дами имат и повече време за пилеене, техните ръце са винаги безупречни, а и по тях няма никакви годежни пръстени.

Класическото червено червило

Червеното червило е един от най-сексапилните начини да привлечем мъжкото внимание върху себе си. По него можем да познаем и дали една жена е във връзка - по-голямата част от необвързаните дами използват именно червеното червило и добре оформените устни като оръжие за съблазняване. Дори червилото да не е червено - дамата постоянно е с гланц на устните и се грижи за тяхната хидратация. Още един признак, показващ свободното време и стремежа за по-съблазнителен външен вид.

Защо необвързаната жена е по-щастлива от обвързаната?

Окосмяване по краката

Космите растат навсякъде, но през зимата не се стараем да ги епилираме толкова често заради дългите дрехи. И все пак, необвързаната жена може да познаете по окосмените крака. Тя няма мъж, за който да се почиства и една от главните причини да не се обезкосмява навреме е именно мързелът. 

Без педикюр

Обикновено повечето жени залагат на педикюр през лятото, тъй като през зимния сезон пръстите на краката ни не се виждат и са “обвити” със слоeве чорапи, чорапогащници и обувки. По това също може да си проличи любовния статус на една дама. Педикюрът обаче е препоръчително да поддържате и през студените месеци, за да имате по-високо самочувствие, че краката ви изглеждат добре. Неподдържането на педикюра може да доведе до по-груби пети, проблеми с кожата на ходилата и т.н. 

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес