Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 начина да спечелите жена Дева

25 април 2022, 21:10 часа

Жената Дева е трудолюбива, тиха, сдържана, скромна и нежна дама, която търси дългосрочна връзка, а не връзка за една нощ. Освен това тя е придирчив, практичен и много наблюдателен човек, който обръща голямо внимание на детайлите. Ако искате да привлечете тази жена е добре да бъдете с най-доброто си поведение и да стъпвате леко около нея.

4 неща, които ще ви помогнат да спечелите жена Дева

1. Бъдете добре поддържани

Жената Дева е перфекционист - за да я привлечете, трябва да изглеждате възможно най-безупречни! Полагайте съгласувани усилия да сте спретнати, подредени и добре представени. Много момичета Дева са чистофайнички и ако сте мръсни, разрошени или неорганизирани, бързо ще бъдете изключени от списъка с потенциалните кандидати.  Искате да изглеждате умни, добре поддържани и здрави, затова обърнете специално внимание на ноктите, косата и обувките си.

Жените от тези зодии са изключително силни и независими

2. Дайте й малко пространство

Жената Дева е критична и предпазлива, когато търси партньор в живота си. Когато става въпрос за романтика, тя предпочита да го дава бавно и първият й инстинкт е да избягва романтичните чувства. Дайте й малко пространство и време и не я притискайте. Тя има добре организиран живот и романтичната връзка с някой, който не се вписва лесно в живота й, може да я разстрои.

3. Бъдете страстни

Момичето Дева няма да бъде поразено от вашата мощна кола или семейна реликва. Това, което наистина възбужда интереса й, е да знае, че мъжът е страстен към работата и интересите си и че преследва мечти, освен да прави пари. Ако се наслаждава на изкуството или музиката, той трябва да й го покаже. Тя с удоволствие ще се включи в оживена дискусия за това, като блясъкът в изразителните й очи показва нейното одобрение.

4. Подгответе се да бъдете критикувани

Можете да очаквате да бъдете критикувани заради нуждата на жената Дева от съвършенство и нейната критична сложна природа. Важно е да запомните, че тя всъщност не ви унижава, защото според нея тя просто ви помага да станете по-добър човек. Ще има проблеми, ако не можете да понасяте градивната й критика.

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес