Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3 знака ще ще се потопят в романтика в края на февруари

18 февруари 2022, 15:55 часа

Всеки човек се интересува как ще протече личният му живот. В любовните отношения хората задават много прости въпроси: „Какво ще се случи след това?“ или „Мога ли наистина да бъда щастлив с този човек?“

С помощта на хороскопа на любовта и връзките можете да разберете кои знаци ще имат късмет в любовните отношения в последната седмица на февруари.

1.       Рак

Раците ще бъдат приятно изненадани от късмета си в близко бъдеще.

Всичките им връзки ще процъфтяват, както приятелството, така и любовта. Самотните Раци ще се окажат на съвсем нов път към осъществяването на мечтите си, нови възможности и хора, които се отварят пред тях.

Трябва обаче да се пазите от миналото си, вече прекъснати връзки с хора и бивши любовници. Позволяването на миналото да влезе в живота ви отново може да доведе до нежелани скандали.  

 2. Дева

Девите най-накрая ще видят светлина при проблемите в отношенията си. За тях в края на февруари любовта е изписана в звездите. Да, и цялата следваща година ще бъде щедра с лирични събития, разпалващи отново огъня в сърцето.

Всички взаимоотношения, както бизнес, така и лични, ще процъфтяват - и най-хубавото е, че те ще водят до напълно нови посоки - пътуване. Или, ако Девите все още нямат връзка, може да намерят някой, който е напълно различен от обичайния вкус или от друга страна!

Страхотна възможност да срещнете сродна душа, ако сте сами, или да се сближите, като се преместите при любимия човек. Щастливата и силна връзка ще продължи доста дълго време.

Близките и на първо място семейството ще бъдат във фокуса на Девите и те ще могат да решат много проблеми, ако се съсредоточат върху собствените си мисли и планове, а не върху някой друг.

2.       Стрелец

За Стрелеца този период от време също крещи за нещо ново и вълнуващо. Нови познанства, срещи с роднини на влюбени, половинки и дори годеж - всичко това може рязко да се стовари върху тях с радостни задължения.

Стрелците ще се уверят, че могат да доверят на партньора си абсолютно всичко и ще срещнат само разбиране и подкрепа. Ще бъдат погълнати от страст, радост, приятни срещи, нови интересни хора. Специалната им харизма се разпознава от всички наоколо.

Стрелците остро ще усетят как сърцето им гори. То ще изгори толкова ярко, че ще бъде много трудно да го скриете. Те ще почувстват тази еуфория, докато тя се разпространява по тялото, ще вдигнат очи към небето и ще разберат, че никога не са били толкова щастливи.

Този екстаз ще започне да променя живота и за някои Стрелци това ще бъде брак, очакване или раждане на дете или дори вълнуващо романтично пътуване.

Венера излиза от фазата на реакцията и влиза в директно движение. Следователно всички лирични и сантиментални емоции, било то обикновена любов, семеен живот или близко приятелство, ще станат много по-ярки, заемайки първо място в живота.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес