Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3 вълшебни мантри, които ще ни гарантират шеметна 2021 година

19 ноември 2020, 07:25 часа

В началото на 2020-та всеки от нас си е обещал много неща, но високосната година ни изненада до такава степен, че едва ли сте успяли да изпълните всички поставени цели.

Всъщност, тоталната промяна на начина ни на живот има и своите положителни страни, защото социалната изолация даде на всеки от нас безценна възможност да погледне навътре в себе си и да подреди приоритетите си правилно. А и не трябва да забравяме, че нищо не се случва просто ей така и Вселената винаги ни дава уроци, дори и чрез изпитанията, които ни изпраща.

4 ПРЕДСКАЗАНИЯ НА НОСТРАДАМУС ЗА 2021

Предлагаме ви 3 мантри, които могат да ви помогнат да пречистите съзнанието си и да се подготвите за шеметната 2021 година, която ни очаква.  

1. Да излекувам себе си е най-добрият начин да излекувам света

Истината, която често е невидима за очите е да бъдем верни преди всичко на себе си. Ако правим това, което иска сърцето ни ще променим не само своя живот, но и целия свят. Важно е да си отговорим честно на няколко въпроса: Какво искам наистина? Това важно ли е за мен? Решението ми ще ме доближи ли до целта ми?

2. Всеки определя пътя си сам

Житейският ни път си е наш и не трябва да очакваме от другите да предприемат същите стъпки като нас и да се движат в нашия ритъм. Не забравяйте, че дори и понякога да не разбираме действията на близките си хора, винаги можем да ги подкрепяме. Важно е обаче да можем да запазим своето лично пространство и уважение.

3. Мога да получа всичко, от което имам нужда

Може би невинаги получаваме това, което искаме. Ако това се случи е важно да не се отдете на тревожни мисли, а да се замислите от какво всъщност имате нужда. Всяко разочарование може да бъде прието и с усмивка. Само така ще успеете да намерите по-добър начин да постигнете целите си. 

Вероника Чанева
Вероника Чанева Отговорен редактор
Новините днес