Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3-те зодии, които имат опасен чар

06 октомври 2020, 20:30 часа

Има хора, които могат да те пленят с поглед и от разстояние, без изобщо да е нужно да правят каквото и да е. Това са зодиите, които имат опасен чар и могат лесно да ви заловят в примката си, да се влюбите и да загубите тотално ума си.

ОВЕН

Овните са опасни в любовта. Техният чар е пословичен и може да накара и най-леденото сърце да се разтопи. Те имат точна и ясна стратегия как да накарат някой да се влюби в тях. Първо впечатляват с облеклото си, което винаги е подбрано внимателно, стилно и често си падат по определени скъпи марки, които бързо и лесно правят впечатление. След това в играта вкарват и чувството си за хумор, което може да разсмее всеки. И накрая се отдръпват, така че да дадат пространство на човека, който са си харесали. Така другият започва да се чуди каква ли е причината за отдръпването, става им много интересен и сами се връщат при Овена, за да поискат нещо повече от обикновен флирт.

ЛЪВ

Лъвовете са големи чаровници! Техният чар е направо изпепеляващ – имат много красив външен вид, убийствен поглед и винаги знаят какво да кажат, така че да направят впечатление. Те не мислят много за това каква стратегия ще имат, просто действат според момента. Имат вроден инстинкт на завоеватели и нещата им се получават много лесно. Техният коз са правилните подаръци в точния момент, които не на всяка цена са скъпи, а просто знаят какво желае другия човек и обичат да впечатляват с досетливостта си. Няма човек, който може да устои на един Лъв, решил да ги спечели – много са добри в това да убеждават с погледи и жестове.

ДЕВА

Девите са истински чаровници, но внимавайте да не пострадате около тях, защото са известни с това, че обичат завоеванията им да бъдат кратки. Рядко търсят сериозна връзка, но това не им пречи да дават всичко от себе си да уловят в капана си някое невинно сърце. Истината е, че са много галантни, добри са в леглото и това е нещото, което подлудява всеки, с когото решат да имат нещо повече от просто флирт. Те умеят да замаят главата на всеки, да накарат човека до себе си да се почувства специален и никога не бъдат забравени. Ако излизате с Дева, знайте, че ви очакват незабравими приключения, дори за малко, си струва да бъдете с тях, за да натрупате спомени, които никой друг няма да ви даде.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес