Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

12 начина да привлечете това, за което мечтаете

12 март 2021, 21:10 часа

Може би мечтаете да обиколите света? Или отдавна искате да напишете книга. Или обмисляте да започнете собствен бизнес. Всеки човек има уникални мечти, но само малцина вярват, че тяхното осъществяване е възможно. Вярвайте в себе си и не позволявайте на другите да ви отнемат тази вяра. Ето какво трябва да направите, за да привлечете това, за което мечтаете:

1. Бъдете позитивни

Планирайте бъдещето си с позитивна нагласа. Когато говорите, правете го с добри намерения. Колкото повече положителна енергия има в мислите ви, толкова по-малко негативна ще има в живота ви.

2. Бъдете благодарни

На този свят има много неща, за които можем да сме благодарни. Бъдете благодарни за вашето семейство. Бъдете благодарни за вашите приятели. Бъдете благодарни за дома, който имате. Бъдете благодарни за храната на трапезата ви. Не забравяйте, че има много хора, които мечтаят за това, което вие имате.

3. Вярвайте в мечтите си

Привлечете това, за което мечтаете. В крайна сметка именно вашите мечти могат да превърнат живота ви в безкрайно чудо. Дори за миг не се съмнявайте, че ще постигнете желаното.

4. Следвайте интуицията си

Вие сте единственият, който има контрол върху това, което се случва в съзнанието ви. Ако нещо ви кара да се чувствате добре, определено трябва да продължите да го правите. Важно е да слушате  вътрешния си глас.

5. Следвайте сърцето си

Смелостта дава сили. Не позволявайте на другите да ви влачат надолу. Заобиколете се с хора, които искат да успеете. Не забравяйте да ги подкрепите.

6. Вслушайте се в инстинктите си

Нашите инстинкти могат да ни направят слаби. Обърнете внимание на деликатната връзка между интуиция и инстинкти. 

7. Пътувайте

Пътуванията са един от най-силните активатори на промяната в живота. Всеки път, когато пътувате, виждате нови места, други хора, усещате нови перспективи. 

8. Отделете време да правите това, което ви харесва

Законът за привличането предполага, че привличаме това, което искаме. Искате ли повече време да правите това, което ви харесва най-много? Ако е така, не казвайте „невъзможно е“, а започнете да отделяте поне по 10 минути на ден за любимото ви занимание.

9. Бъдете искрени с всички

Бъдете себе си! Никой не харесва фалшивите хора. Бъдете истински, бъдете честни, бъдете мили, признайте грешките си.

10. Не проявявайте лицемерие

Ако искате да привлечете само добро, то вие самите също трябва да сте източник на добро.

11. Запомнете, че въображението ви е много мощно средство за постигане на целите

Представете си, че мечтите ви се сбъдват. Законът за привличането засяга всичко, което искате да превърнете в реалност. Ако винаги мислите за мечтата си и си я представяте, ще помогнете за нейното осъществяване.

12. Правете със страст това, което ви харесва

Проявете страст и ентусиазъм към това, което ви интересува.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес